diox Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Który kupiłeś komputer? . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 numer 5,miałem problemy jak zabootować płytkę z windowsem ale jakoś sobie na szczęście poradziłem już. Ale za to mam problem z netem,mam w domu sieć i jak się do nie włączyc/podpiąć (internet to radiówka ,jeżeli to ważne)? Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ale za to mam problem z netem,mam w domu sieć i jak się do nie włączyc/podpiąć (internet to radiówka ,jeżeli to ważne)? Jakie masz połączenie do tego Internetu: Ethernet czy przez Wi-Fi ? . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mój komp to powinien być ten host (w starym kompie nic nie musiałem instalować po reinstalce, od razu się sam łączył).Przez wi-fi Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Masz router? . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Tak TP-Link TL-WR340G i jeszcze druga sprawa ze sterownikami do karty sieciowej,nie mogę znaleźć żądnych które by mi działały, to znaczy nie mogę w ogóle ich zainstalować... , karta to: Karta sieciowa: zintegrowana - Broadcom 5754 Gigabit Ethernet LAN solution 10/100/1000 Ethernet with remote Wake UP and PXE support LAN - RJ-45 Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Podaj raport za pomocą HWiNFO. Posiadasz kartę Wi-Fi do komputera? Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nie wiem czy o to Ci chodziło,bo nigdzie nie widziałem opcji raportu (oprócz save raport) Posiadasz kartę Wi-Fi do komputera? Szczerze to nawet nie wiem,stary komp. był połonczony z routerem przez kabel natomiast 2 pozostałe bez przewodowo Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Tutaj znalazłem jakieś sterowniki : http://driverscollection.com/?file_cid=4096750647075f3877ed7615840 . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nie da rady tego zainstalować (tak jest ze wszystkimi które pobiore) Laptop win.Vista Mój komp. win. xp jakiś program muszę ściągnąć,czy coś by to uruchomić? Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Pokaż screen z Menadżera urządzeń. . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wstaw screen z wykrzyknikami, z tego co widać chyba nawet nie instalowałeś sterowników. . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 No nie instalowałem nic oprócz service paków (nic mi nie dali do tego kompa..) Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Co do karty sieciowej: prawym na Kontroler Ethernet > Aktualizuj sterownik > zaznaczasz Zainstaluj z listy lub określonej lokalizacji > Uwzględnij tę lokalizację w wyszukiwaniu: > Przeglądaj > podaj folder ze sterownikami > Dalej . . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ok,zrobiłem.Interne zaczął działać.Dzięki wielkie.mam tylko pytanie ; Co oznacza tak kłódka (z tego co pamiętam na starym komopie jej nie było) no i czemu połaczenie lokalne 2 czyż by to oznaczało że jestem (nie wiem jak to poprawnie nazwać )innym połaćzeniu niż pozostałe 2 komputery? Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kłódka oznacza, że masz włączoną zapore windowsa xp, zgadza się? Co do połączeń lokalnych. Wejdź w: Panel sterowania-->połączenia sieciowe. pokaż screena jakie masz tam połaczenia sieciowe. Być może masz więcej niż jedno, z tąd to połączenie lokalne ma nr 2 Aa Ty wiesz, że musisz zainstalować resztę sterowników do płyty głównej, tak żeby w menadżerze urządzeń poznikały te znaki zapytania? W przeciwnym wypadku będziesz miał problem z obsługą sprzętu (np. nie działający głos itp.) Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Tak mam tą zapore włączoną,ma tak zostać czy wyłaczyc ją? tego miałem screena dac? Tak wiem że muszę te sterowniki wgrać, Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tak mam tą zapore włączoną,ma tak zostać czy wyłaczyc ją? Tak, zostaw ją włączoną. Potem nie zapomnij zainstalować antywirusa. Do tego komputera ciężko znaleść sterowniki, muszę jeszcze poszukać. . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Do tego komputera ciężko znaleść sterowniki, muszę jeszcze poszukać. masz na mysli tego Della? http://www.delllow.com/dell-optiplex-745-core-2-duo-e6300-1-86-6ghz-2048mb-80gb-dvd-win-xp-super-cena.html Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tak, ma dziwną płytę główną, Google niewiele o niej mówi, może na stronach producentów będą sterowniki. . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/Product/optiplex-745 Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 U mnie pokazuje, że strona nie istnieje. . Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Strona wyżej działa i sterowniki są. Co do nazwy połączenia lokalnego 2 bez problemu możesz zmienić jego nazwę na jaką ci się żywnie podoba ;-) Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wszedłem na tą stronkę,włączyłem skanowanie,ściągnąłem co kazali i wyskakuje mi takie cos;(service paki mam po instalowane) Nazwa tego połączenia mi jest obojętna,po prostu spytałem (bo nie znam się) czy wszystkie kompy są w tym samym połaczeniu. Mam jeszcze takie troche głupie pytanie,komp.ten może stać pionowo czy koniecznie musi być w poziomie? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi