Skocz do zawartości

Youtube - i.sfsajs.info, yeldmanager i inne

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Podczas laczenia sie z youtube.pl wyskakuja mi w dolnym lewym rogu takie kompunikaty:

-laczenie sie z, oczekiwanie na, przesylanie danych z:

i-sfsjinfo, yeldmanager.com, scorecardresearch oraz cala masa innych rzeczy ktorych nie jestem w stanie wylapac.

Skutkuje to tym, ze serwis youtube dziala bardzo wolno, obrazki filmow laduja sie z duzym opoznieniem, ogladane filmy strasznie przycinaja. Dzieje sie to rowniez jak wchodze na google, o2, wp itd.

Na poczatku staralem sie walczyc z tym na wlasna reke, combofix, otl, malwarebyte itd jednak bezskutecznie.

Zwracam sie do was o pomoc przy sprawdzeniu logow z OTL, chcialbym aby komputer odzyskal dawna swierzosc.

Pozdrawiam.

Extras.Txt

OTL.Txt

• 2 tygodnie później...
Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

Na temat używania ComboFix: KLIK.

Podczas laczenia sie z youtube.pl wyskakuja mi w dolnym lewym rogu takie kompunikaty:
-laczenie sie z, oczekiwanie na, przesylanie danych z:
i-sfsjinfo, yeldmanager.com, scorecardresearch oraz cala masa innych rzeczy ktorych nie jestem w stanie wylapac.

Nie podałeś o jaką przeglądarkę chodzi, wnioskuję jednak z raportu OTL, że Firefox jest poszkodowany. W Firefox widać takie oto podejrzane rozszerzenia zainstalowane:

========== FireFox ==========

FF - prefs.js..extensions.enabledAddons: CBSoqAJLYpCbjTP90@JoV0VMywCjsm75Y0toAd.com:11

[2013-02-07 18:41:40 | 000,005,529 | ---- | M] () (No name found) -- C:\Users\Struga48\AppData\Roaming\mozilla\firefox\profiles\39uy0fwt.default-1351706039221\extensions\5113ee278a4f5@5113ee278a52e.com.xpi
[2013-02-21 18:17:33 | 000,003,707 | ---- | M] () (No name found) -- C:\Users\Struga48\AppData\Roaming\mozilla\firefox\profiles\39uy0fwt.default-1351706039221\extensions\CBSoqAJLYpCbjTP90@JoV0VMywCjsm75Y0toAd.com.xpi

Temat jednak już był rozwiązywany gdzie indziej: KLIK. Zamykam.

.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...