ravenpl Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam, otóż mój problemik jest troszkę dziwny jest sobie windows xp i przy próbie użycia klawiatury numerycznej dzieją się cuda wciskam 1 odpala się kalkulator, wciskam 2 media player ... itd... ktoś miał może podobne cuda ? nie mogę tego dziwadła przywrócić do normalności z góry będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc pozdrawiam Krzysztof Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 skróty klawiszowe ? Odnośnik do komentarza
ravenpl Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Witam, coś pewno się gdzieś przełączyło tylko co i jak to wyłączyć ? pozdrawiam K. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Zacznij od najprostszej rzeczy. Pożycz na moment klawiaturę od kolegi i zobacz co się będzie działo. Jak ta będzie działać, to może starą zalałeś lub nakruszyłeś chlebka? Jak pożyczona nie zaskoczy to masz coś namotane w systemie. Pisząc "klawiatura numeryczna" masz na myśli te klawisze po prawej stronie, czy też wszystkie, także te górne? Odnośnik do komentarza
ravenpl Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Klawiatura pożyczona sprawdzona i jest to samo, a wariuje tylko klawiatura numeryczna po prawej stronie. Pewnie jakiś banał ... ale nie wiem jak go przełączyć żeby działało to normalnie. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Sprawdź opcje reginalne ijęzykowe w panelu sterowania zakładka Języki > Język domyślny > Ustawienia klawiszy I wcale by nie zaszkodziły logi z OTL Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi