Kate Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Zaczeło to się tak... w piątek chciałam włączyć excela i wyskoczył mi komunikat trwa instalacja programu... Potem pojawiło się większe okienko szukające jakiegoś pliku img (nie mam go do 2010 instalowałam z pliku exe) Po nie znaleźeniu pliku okienko znkineło i excel się nie włączył. Reszta działała (Word, PowerPoint, Acess). Programu nie dało się odlinstalować bo wyskakiwał błąd 11333 przeprowadzenie naprawy z pliku exe zakończyło też się na błędzie 11333 Dzisiaj już cały Office nie działa po dwukliku kursor ma małą klepsydrę przez pięć sekund i wraca dp normy zaś podgląd z menegera procesów widać że proces zamyka się po 5 sekundach. Obecnie uruchomnienie pliku instalacyjnego kończy się na ropakowywaniu pakietu i program się sam zamyka Deinstalator z apletu dodaj / usuń daje komunikat: Preferencji jezykowych też nie włączę Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) może ktoś dać plik fixit msi do dezinstalacji popsutych aplikacji - chyba jest coś takiego? co myślicie o [TYM]? a to warto uruchamiać [KLIK]? Edytowane 19 Marca 2013 przez Kate Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 macie coś jeszcze bo to moje nie dało nic Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 A odinstalowanie lub naprawa z płyty? Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) nie mam płyty mam tylko plik exe nie mam żadnej możliwości dezinstalacji i naprawy a przez Revo miliona wpisów i plików niebezpiecznie usunąć Office Edytowane 22 Marca 2013 przez Kate Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 spróbuję jesze przywracania przed kwietniową reinstalacją i zrobieniem obrazu po zainstalowaniu wszelkiego Update Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Robię test edytora po zmianach korzystając z okazji. Czy możesz napisać jak należy rozumieć : mam tylko plik exe A nie masz na C:\MSOCache\. Czy pakiet był zakupiony tylko w wersji klucza licencyjnego a instalator pobrany ze strony MS? Czy ten plik exe to właśnie ten instalator? Edytowane 24 Marca 2013 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 nie ma takiego katalogu miałam BOX tylko płyta jest tak porysowana, że nie dam jej nawet do szlfiowania a plik to instalator Trial z licencją BOX działa Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 nie ma takiego katalogu Jesteś pewna - katalog ukryty. I faktycznie w Programy i funkcje brak opcji Napraw lub Zmień? Jaki to system? Płyta z MSO2010 porysowana? I pytanie czy soft działa czy nie? Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 MSO nie działa, funkcja z panelu nie włącza się żadna, plik exe nie włącza się po rozpakowaniu pakietu j/w to pisze bo mam by, katogu zacznę szukać po włączeniu plików ukrytych i systemowych. pakiet ma mnie gdzieś bo jak wcześniej wywalał błąd 11333. Mam XP SP3 Home Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Spróbyj tym odinstalować http://techdows.com/2010/08/download-office-2010-removal-tool.html Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) pobieram i dam znać Katalog MSOCache jest pusty mam kilka zdjęć dodam je jak mi net ruszy po 9 Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Kate Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi