STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Screen z menadżera dysków: http://www.speedyshare.com/K9GzW/frololo.png Po skanowaniu nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W sprawie reinstalacji systemu: nie widzę problemu, formatujesz tylko partycję C, inne partycje zostają bez zmian. Ale jeszcze powalczmy z tym dźwiękiem. Co do dźwięku: zainstaluj pierwsze sterowniki, do których dałem link, zrób screen z panelu Realteka z podłaczoną wieżą lub słuchawkami z tyłu komputera. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 http://www23.speedyshare.com/Qz6MZ/download/fixit.png - Menadżer Urządzeń http://www23.speedyshare.com/DrWGQ/download/r.png - w panelu Realteka Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jeśli masz podłączoną kamerkę, to odłącz do testu, w Konfiguracja głośnika zaznacz Stereo, wciśnij niebieską strzałkę i zobacz, czy jest dźwiek. Pokaż również screeny z zakładek które masz w głównej zakładce Głośniki. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Z kamerką czy bez jest tak samo. Tak jak Ty teraz mówisz też robiłem, nie działa i teraz sprawdziłem, nadal to samo.. Nie rozumiem drugiego wiersza.. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W drugim screenie który dałeś masz główną zakładkę Głośniki, niżej masz zakładki Konfiguracja głośnika, Efekt dźwiękowy itd. Daj z nich screeny. Kiedy włączasz muzykę, kiedy wciskasz na głośniczek w prawym dolnym rogu to nie podnosi się zielony pasek do góry? Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 http://speedy.sh/ceBbs/ss.png Muzyki w Winampie puszczać nie mogę (mogłem), info: Nieprawidłowy sterownik DirectSound (...). Kod błędu:80070005. Tak samo nie mogę w WMP. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nieprawidłowy sterownik DirectSound (...). Kod błędu:80070005. Tak było od początku? Znaczy od zainstalowania sterowników? Wejdź w Start > w wyszukiwarce wpisz services.msc, usługa Windows Audio jaki ma stan i typ uruchomienia? Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 "Uruchomiono" i "Automatyczny". Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mam jeszcze jeden pomysł: odinstaluj sterowniki, zaktualizuj DirectX, zainstaluj sterowniki od dźwięku i zobacz, czy dźwięk działa. Sory że tak miotam z tymi sterownikami, ale próbuję pomóc. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zrobiłem reinstal, tylko teraz powiedź mi, czy te wszystkie programy "wrócą do życia" same, czy mam im jakoś pomóc? Chodzi mi o to, że w Panelu sterownia (programy) nic nie ma. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Sformatowałeś tylko dysk C ? Reinstalacja systemu= nowy rejestr, w panelu sterowania nie będzie tych programów. O jakie programy ci chodzi? Jeśli o te z dysku C, ich już nie ma. Jeśli chodzi o te z innych dysków, one są, tylko musisz je uruchamiać z folderów, w których się znajdują. Od razu napiszę jak powinna przebiegać instalacja sterowników i innych rzeczy: Sterowniki od chipsetu > Reszta sterowników > Antywirus > Inne programy. Powiedz od razu, czy działa dźwięk. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Rozumiem, nie jestem takim debilem, żeby nie wiedzieć, że pliki z dysku C usunąłem całkowicie Z tymi programami też problemu nie będzie, bo i tak z pulpitu nie korzystam, ważne, żeby działało Dźwięk działa, aż miło Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o programy: wszystkie gry, które mam po przeinstalowaniu systemu działają bez wpisów w rejestrze. Masz jeszcze jakieś pytania? Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To dobrze z tymi grami, bo część na płytach (ale chyba tylko z 100Gb - oryginały), a drugie 100Gb musiałbym ściągać. (BF3 34Gb ;x) Jako ciekawostka: Sterownik Audio od Realteka (ten który nie działał) - działa. Pytań nie mam, dzięki wielkie Ale temat niech zostanie, może jeszcze te BSoD'y będą, chociaż wątpię. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To dobrze z tymi grami, bo część na płytach (ale chyba tylko z 100Gb - oryginały), a drugie 100Gb musiałbym ściągać. (BF3 34Gb ;x) Nie jestem pewny, czy wszystkie gry będą tak działać, mogą nie działać, nie mam BF3, więc nie powiem. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 http://www.speedyshare.com/q8Ee2/Minidump.rar BSOD, pad był podłączony, chyba gdy jest pad podłączony to są te pady... Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 To odłącz pada i popracuj na komputerze bez niego i sprawdź, czy nie będzie ekranu śmierci. Odnośnik do komentarza
bulamen7 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 problem z zintergrowana karta realtek prawdopodobnie. wylacz karte dzwiekowa i zobacz ,czy problem pojawi sie ponownie. Mialem taki sam problem w cod 4 i bf3. Wina lezala po stronie karty dzwiekowej Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi