diox Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Czy po uaktualnieniu sterowników nastąpiła poprawa? Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na razie nic się nie dzieje, ale odłączyłem jeszcze pada. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na razie nic się nie dzieje Czyli jak na razie wszystko działa poprawnie? Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Tak, tylko, że nie mam dźwięku, teraz to zauważyłem.. W BIOS'ie włączony, sterownik Audio 2 razy przeinstalowałem, nie ma żadnych pytajników w menadżerze zadań. Nie wiem o co chodzi.. A gdy kilkam na wykryj problem, jest napisane, że urządzenie wyjściowe jest nie podłączone. Po najechaniu na głośniczek napis, że nie ma sterownika, nie ogarniam... PS: Nie wykrywa głośników, słuchawek, mikrofonu, Mikrofon działa tylko z kamerki internetowej.. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Pokaż obrazek z Menadżera urządzeń, z otworzoną gałęzią od dźwięku. Po wgraniu nowych sterowników nie działa dźwięk? Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Było napisane Realtek High Definition Audio, ale ja już się bawię tym 4 godzinę i naprawić nie mogę, przeszukałem 10 pierwszych stron google pod różnymi frazami i nic, a kopii zapasowej ani przywrócić nie mogę ;/ http://www19.speedyshare.com/v3vTy/download/lol.png Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odinstaluj sterowniki od karty dźwiękowej, zrestartuj komputer, zobacz, czy w Menadżerze urządzeń będzie coś od dźwięku, jak nie to spróbuj zainstalować sterowniki z tego linka i zobacz, czy dźwięk będzie działał. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Robiłem tak, instalowałem te sterowniki, wyłączyłem nawet dźwięk w biosie i też się instalował.. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odinstaluj tamte sterowniki i sprawdź te: KLIK. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wysłałeś mi link do tego tematu Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wejdź w Start > Panel sterowania > Dźwięk i zrób screen z zakładek Odtwarzanie i Nagrywanie. Nie masz sterowników od płyty głównej na płytce dołączonej do niej? Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zrobię jak będę na pc i nawet nie wiem gdzie jest ta płyta, komputer był brata, a sprzętu w domu tyle, że nawet nie wiem gdzie może to być.. Na tych Twoich cały czas to samo.. :/http://www19.speedyshare.com/VAE7w/download/lool.png Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Daj cały screen, a nie tylko kawałek, na nim widać tylko, że są zainstalowane sterowniki, mnie interesuje coś innego. Włącz np. jakąś muzykę lub film i wtedy zrób screen, tylko nie ścinaj tego okna. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wiem o co Ci chodzi, nie ma tam tego paska, który pokazuje dźwięk, tj. głośność odtwarzania, jest tylko w mikrofonie z kamerki, która jest teraz wyłączona. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A jak wciśniesz prawym na Głośniki i wciśniesz Testuj to jest dźwięk? I jakie masz głośniki, stereo czy inny zestaw? Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nie ma dźwięku, ani w słuchawkach ani w głośnikach. Mam wieżę i słuchawki. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odinstaluj w Menadżerze urządzeń wszystkie rzeczy związane z dźwiękiem, zrestartuj komputer i potwierdzaj wyskakujące okienka z instalacją sterownika i zobacz, czy dźwięk działa. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie działa Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W którym momencie przestał działać dźwięk, wtedy dowiemy się czemu dźwięk nie działa. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Przestał działać po zainstalowaniu tych sterowników ze strony gigabyte. Swoją drogą nic mi się nie wyświetlało, a menadżerze zadań po prostu po restarcie PC te sterowniki już były. http://www20.speedyshare.com/uxv4p/download/mz.png Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Kiedy uruchamiasz plik z instalatorem to od razu zaczyna się instalacja czy odbywa się rozpakowanie plików do jednego folderu? Szczerze to nie wiem, czemu nie działa dźwięk po zainstalowaniu nowych sterowników. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jedne sterowniki rozpakowywuje, drugie instaluje od razu, te Twoje rozpakowywało. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dobra, spróbuj jeszcze tego: odinstaluj obecne sterowniki, upewnij się, że nie ma sterownika od dźwięku, wejdź w Menadźer urządzeń i pokaż screen z niego, powinien być wykrzyknik od dźwięku. Odnośnik do komentarza
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To może przeinstalować ten dysk C? Chociaż boję się trochę o jakieś błędy, a szkoda stracić 300Gb danych na innych partycjach. #EDITWykrzyknika nie ma, odinstaluje i po prostu znika z Menadżera urządzeń. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To może przeinstalować ten dysk C? Spokojnie, to ostateczność. szkoda stracić 300Gb danych na innych partycjach Czemu miałbyś stracić te dane? Pokaż na wszelki wypadek screen z Zarządzania dyskami ( Start > Panel sterowania > Narzędzia administracyjne > Zarządzanie komputerem > na lewo Zarządzanie dyskami). Wejdź w Menadżer urządzeń i wciśnij przycisk Skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu(ostatnia ikonka na górze) . Potem napisz, czy coś się zmieniło, czy pojawił się wykrzyknik. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi