Bonifacy Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Od chwili (chyba), gdy zainstalowałem IE10 dla Windows 7 pobierane z Internetu pliki .pdf otwierają się w takim oto oknie - http://zapodaj.net/7...c8224d.png.html Do tej pory otwierały się w domyślnej przeglądarce pdf'ów - Foxit Reader. Coś więc usiłuje mnie na siłę uszczęśliwić oglądaniem/czytaniem pdf w tak surowym oknie. Próbuję to odkręcić, ale na razie bez efektu. Czy ktoś ma pomysł jak powrócić do Foxit Reader? Pliki będące już na dysku oczywiście otwierają się domyślnie w tym programie. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 A mam cię Bonifacy Według kota Belfegora - Filemona należy Narzedzia > Opcje > Aplikacje > Portable documenPDF > ustaw Foxita i już. Bo się zmieniło na takie cuś jak Podgląd w FF Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Popatrz - to ustawienie jest SKUTECZNE. Zwiodło mnie Portable Document Format (PDF), gdzie "czynność" miałem ustawioną jako 'Podgląd w programie Firfox'. I w zasadzie pdf'y otwierały się w przeglądarce Firfox, ale okno było Foxit Reader (sprawka wtyczki?). Ale też tak może dla mnie być jak zapodałeś No ale kompletnie nie rozumię jak kotkę można nazwać męskim imieniem Filemon Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 No ale kompletnie nie rozumię jak kotkę można nazwać męskim imieniem Filemon Nie chodziło o kotkę Bulkę tylko o mnie. Od chwili (chyba), gdy zainstalowałem IE10 Nie sądzę. Ja nie mam jeszce 10 a tak mi się pdfy otwierały jak u Ciebie. To FF coś zmienił w tych nowszych wersjach. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Nie chodziło o kotkę Bulkę tylko o mnie Ach.., że nie pojąłem tej figury znaczeniowej EDIT: To FF coś zmienił w tych nowszych wersjach. Zapewne tak jak piszesz. Bo od wersji 19 mam takiego buga - http://zapodaj.net/c96cf23efd278.png.html 'Wyczyść listę' po pobraniu jakiegokolwiek pliku jest wyszarzałe i nie aktywne. Też tak masz? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 od wersji 19 mam takiego buga - No ja czegoś takiego nie mam. Jedynie problem z plikami txt, o którym już pisałem. Może spróbuj resetu ustawień > wyczyszczenia historii > no kurde nie wiem Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Może spróbuj resetu ustawień > wyczyszczenia historii Nie daje to efektu. W FF20 w download manager kroją się zmiany - http://news.softpedia.com/news/Firefox-20-Beta-Available-for-Download-331951.shtml Poczekam na stabilną wersję lisa. Może się wyprostuje. Ma razie z tym 'Wyczyść listę' mogę żyć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi