hubol25 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam mam dziwny problem z windowsem loguje sie jako drugi tak jakby z linuxa zaraz po formacie w katalogu windows pokaxują sie pliki z dziwnymi logami po podłonczeniu sieci moje dyski saą dostepne online. windows sam instaluje i zmienia katalogi wklejam logi z otL OTL.Txt Extras.Txt log z bootlog bootlog.txt Odnośnik do komentarza
hubol25 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Pomożecie nie wiem jakie logi wstawić jeszcze zamieszczę pliczek z katalogu Windows sami zobaczycie o co mi chodzi Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam. Moglbys dokladniej opisac swoj problem ? bo szczerze mowiac nie bardzo cie rozumiem Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
hubol25 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam. Moglbys dokladniej opisac swoj problem ? bo szczerze mowiac nie bardzo cie rozumiem Pozdrawiam. system zachowuje sie tak jakby był uruchamiany virtualnie chodzi mi o to http://www.tburke.net/info/ntldr/ntldr_hacking_guide.htm mam te same obiawy po uruchomieniu plyty z dr.web laduje mi sie za pomoca linuxowej partycji powiecie jakim programem najlepiej zrobic bootloga Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi