kaczakkkk Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ciagle walkuje ten sam temat i rozni ludzie roznie to interpretuja. Mam doprowadzony Internet szerokopasmowy do routera /przewodowo/ - czyli wlan0. Z routera do laptopa /bezprzewodowo/ czyli - eth0. Teraz meritum. Przy konfigurowaniu plikow konfiguracyjnych roznych programow zainstalowanych na laptopie /.cfg/ powinienem rozpatrywac ktory z interfejsow??? Konkretnie mi chodzi o program "Darkstat" dzialajacy na Linuksie, ale nadal mam metlik z interfejsami. Ktory interfejs do czego? I dlaczego? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mam doprowadzony Internet szerokopasmowy do routera /przewodowo/ - czyli wlan0.Z routera do laptopa /bezprzewodowo/ czyli - eth0. Przede wszystkim to chyba tu jest błąd, wlan to jest bezprzewodowo (wireless lan), natomiast eth to jest połączenie kablowe (Ethernet). Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Racja. Przeczytalem juz ksiazke na ten temat i ciagle mi sie to myli. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi