Anonim8 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 A nie ma do tego sterowników? Czy instalowałeś stery do płyty głownej? Moze być ten nadajnik uszkodzony > należałoby sprawdzić klawiaturę na innym kompie (ten sam system) Poszukaj w dzienniku zdarzeń błedów może coś cię naprowadzi Odnośnik do komentarza
azazello Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ok, jeszcze raz dziękuję. Sprawdzę jeszcze to co napisałeś, ale niezależnie od rezultatu główny problem został rozwiązany więc temat chyba do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
darek Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wybaczcie mi, ale pozwolę sobie się wtrącić. Tak sobie pomyślałem, że skoro wymiana klawiatury i myszki (teraz są pewnie podłączone do gniazdek PS2) rozwiązała problem, to czy ów problem nie tkwi w kolejności bootowania? Czy w biosie jako pierwsza nie jest ustawiona któraś z opcji bootowania z USB? Dziwne by to było gdyby bios pomylił klawiaturę podłączoną na USB z dyskiem, ale świat zna jeszcze dziwniejsze przypadki . Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Zmień port pod który podłączyłeś dysk. Zaaktualizuj bios/uefi Na mojej płycie miałem ten sam błąd a ma te same mostki co twoja. Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Dubel Edytowane 21 Marca 2013 przez Conor29134 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi