miki1741 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Witam, otóż mam w komputerze dane 4 GB RAMu i kupiłem sobie ostatnio nową kartę graficzną, która posiada 1 GB RAMu i mam problem ponieważ system mi przydziela ponad 1 GB RAMu na kartę a ja tego nie potrzebuje jak to wyłączyć? Z góry dziękuje. Specyfikacja kompa: Płyta Głowna : ASRock N61P-S Procesor: AMD Athlon 64 X2 4800+ Karta Graficzna: Nvidia GeForce GTX 650 Pamięć RAM: 2x Kinston 2G-Udimm 2 GB Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Skąd wiesz że ram idzie na kartę? Te ponad 1 GB ramu jest też dla innych urządzeń. Masz wyłączoną grafikę zintegrowaną w BIOS-ie? . Odnośnik do komentarza
miki1741 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ustawienia Nvidi> Informacje o Sytemie: Dostępna całkowita pamięć graficzna 2111 MB Odrębna pamięć graficzna 1024 MB GDDR5 Pamięć współużytkowania 1087 MB I nie nie mam wyłączonej zintegrowanej grafiki. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jaki masz Windows? . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi