PatrykPoznan Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Witam ponownie Otóż mam małe zapytanie co oznaczają poszczególne usługi USŁUGA 1 es lite service for program management 2 amd external events utility doczytałem że to od karty i jeśli nie bawisz się w jakieś zaawansowane opcje karty graficznej to możesz ją wyłączyć może mi to ktoś przybliżyć co oznaczają zaawansowane ?3 net driver hpz12 czy to coś związanego z firmą HP ? moge to wyłączyć ? 4 pml driver hpz12 5 starwind ae service doczytałem że to http://forum.pclab.p...ost__p__9656681 tyle że nie mam alkochola 120 tylko alkochola 52 co z ta usługa można zrobić 6 hp cue devicediscovery wiadomo że od HP co z tym ? 7 Windows Driver Foundation - user driver framework jeżeli możecie to napiszcie które moge wyłączyć i zatrzymać Piszę tu bo liczę na fachową pomoc . Nie jedno krotnie tu wytłumaczono mi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam Usluga: 1.es lite service for program management-jest odpowiedzialna za zarzadzanie moca procesora,wentylatora i pochodzi od programu Gigabyte Easy Energy Saver ktory ma za zadanie oszczedzac energie-Jesli nie zalezy ci na oszczedzaniu energii to mozesz ja wylaczyc 2.amd external events utility-Jest to usluga dzieki ktorej za pomoca odpowiednich skrotow klawiszowych mamy dostep do roznych funkcji ATI.Jesli nie uzywasz skrotow klawiszowych to mozesz ja wylaczyc 3.net driver hpz12-Jest to usluga HP.Nie polecam jej wylaczania gdyz w przyszlosci mozesz miec problemy z sterownikami od drukarki. 4.pml driver hpz12-Tak jak wyzej. 6.hp cue devicediscovery-Tak jak wyzej. 5.starwind ae service jest od programu Alcohol.Nie wylaczaj gdyz jest to jeden ze skladnikow tego programu. 7.Windows Driver Foundation - user driver framework Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
PatrykPoznan Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dzięki serdeczne . Teraz wiem w końcu na czym "stoję" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi