pawelq125 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Witam mam pewien problem od niedawna moj komputer szaleje nie które programy sie nie odpalaja chcialem odinstalowac VDJ tez niemoglem jakies dziwne bledy wyskakuja a prz uruchamianiu systemu wyskakuje taki bład System Windows-brak dysku Exception processing message c0000013 parameters 75bf7c 4 75b3f7c 75b3f7c Niestety niemoge dodac logow z OTL Gdy odpalam OLt kliknam skanuj to nagle scina OLT i pokawia sie klepysdra zamiast myszk i tak cały czas!! PLz some one Help ?! Odnośnik do komentarza
pawelq125 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tam gdzie wyskakiwał ten bład jak klikałem anuluj to OLT sie odwieszał i zacza działac wiec prosze o to logi Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Masz infekcję Sality, która niszczy pliki wykonywalne programów i systemu, dlatego takie objawy komputer szaleje nie które programy sie nie odpalaja chcialem odinstalowac VDJ tez niemoglem jakies dziwne bledy wyskakuja a prz uruchamianiu systemu Odnośnik do komentarza
pawelq125 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Da sie tego jakos pozbyc albo naprawidzc?? Probowalem tego 2. Pobrać Dr. Web CureIt, kliknąć na link PPM ---> Zapisz element docelowy jako ---> zapisz jako typ wszystkie pliki pod dowolną nazwą, ale z rozszerzeniem .com. Wykonać pełne skanowanie, wyleczyć możliwe pliki, a pozostałe usunąć. Pobieram zapisuje w .com chce uruchomic to na sekunde wyskakuje okno cmd i znika potem nic sie nie dzieje!! Help Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Walka z tym swiństwem może być nieskuteczna. Najlepiej usunąć wszystkie partycje i postawić system od nowa. Sformatować pendraki i inne przenośne. Możesz skopiować muzykę, zdjęcia, dokumenty tekstowe - nic innego. Odnośnik do komentarza
pawelq125 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Dzięki Zrobiłem Format Kompa i wszystko P.S Jak się zabezpieczyć na następny raz jaki anty wirus czy coś takiego?? Edytowane 13 Marca 2013 przez picasso Proszę nie tworzyć bezużytecznych postów z pytajnikami. Usuwam. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi