tehi Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jak odpalam kompa, to laduje mi sie on ok 3 min (przy 2gb ramu) a jak włącze gre, odrazu swiezo po wlaczeniu kompa mam 40FPS w grach (co przy moim kompie powinno wynieść ok 250). Raz przez przypadek wlaczylem hibernacje, pozniej odpalilem gre i co? I wszystko dzialalo swietnie, nic się nie cieło, było 250 fps, teraz tak robie cały czas po włączeniu kompa, ale niestety to jest dosyć ''denerwujące''. A zwłaszcza przy Winie7. Tutaj spec kompa; Procek D945 RAM 2GB KIGSTON KVR 667mhz Radeon HD 4770 zasilacz Modecom MC Carbon 530 W. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 mam 40FPS w grach (co przy moim kompie powinno wynieść ok 250) takie proste pytanie odbiegające od tematu, w jakiej grze tyle fps? Raz przez przypadek wlaczylem hibernacje, rozwiń to zdanie. Odnośnik do komentarza
tehi Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 mam 40FPS w grach (co przy moim kompie powinno wynieść ok 250) takie proste pytanie odbiegające od tematu, w jakiej grze tyle fps? rozwiń to zdanie. No w starcie, ponieważ problem ten mialem wtedy bodajże od ok 3 dni, a mialem isc do sklepu (blisko mnie) to włączyłem hibernacje, w starcie, zamiast wyłączyć kompa - bo nie lubiłem wlasnie czekania z 4 min az sie odpali. Dlatego wlaczylem hibernacje (teraz w 7 włączam uśpij) i wszystko działa. Odnośnik do komentarza
tehi Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 No w starcie, ponieważ problem ten mialem wtedy bodajże od ok 3 dni, a mialem isc do sklepu (blisko mnie) to włączyłem hibernacje, w starcie, zamiast wyłączyć kompa - bo nie lubiłem wlasnie czekania z 4 min az sie odpali. Dlatego wlaczylem hibernacje (teraz w 7 włączam uśpij) i wszystko działa. ah, nie doczytałem. 250 mam w cod2, w cod4 mam OKOŁO 250, ale gram na 125. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 250 mam w cod2, w cod4 mam OKOŁO 250, ale gram na 125. Zamiast grać na rozdzielczości 640 x 480 z minimalnymi detalami może ustaw taką konkretną przy której nie będziesz odczuwał takich drastycznych spadków fps. Odnośnik do komentarza
tehi Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Zamiast grać na rozdzielczości 640 x 480 z minimalnymi detalami może ustaw taką konkretną przy której nie będziesz odczuwał takich drastycznych spadków fps. Gram na rozdzielczosci 1280x1024, btw przepraszam, że tak późno odpisałem. Edytowane 21 Lutego 2011 przez picasso 21.02.2011 - Temat zostaje zamknięty. Wygasła jego żywotność ustalona zasadami. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi