macitrik Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Mianowicie jak jest folder to jest cos takiego ze pokazane są w nim kartki jezeli sa w nim pliki jak nie mam czegoś takiego lub kiedy stworze folder i w tym folderze nastepny i wtedy wrzuce pliki i przeciagne na pulpit pokazane sa te kartki minaturki lecz one po jakims czasie znikną co moze byc przyczyną? Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Możesz zrobić zrzuty ekranu z tymi folderami? Odnośnik do komentarza
macitrik Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 http://www.speedyshare.com/GMrPU/puppitt.jpg teraz widac na innych folderach minaturki ale wczesniej nie bylo poniewaz zresetowałem proces explorer.exe Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 To wygląda na problem z cache miniatur. Przebuduj cache poprzez wbudowaną w system funkcję: Start > Wszystkie programy > Akcesoria > Narzędzia systemowe > Oczyszczanie dysku > Miniatury. . Odnośnik do komentarza
macitrik Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 no akurat nie pomogło wszystkie minaturki znikły Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 To jest odświeżanie cache, usuwanie starych danych. Skoro teraz w ogóle nie widzisz miniatur, wnioski: oglądałeś stary sfałszowany widok i żadnych miniatur w ogóle nie było. Jak to wygląda po restarcie systemu? . Odnośnik do komentarza
macitrik Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 akurat nie mogę jak zrobie to napisze czy cos pomoglo byc moze ze był to stary widok bo nie regowalo np na wyrzucenie plikow jak byl pusty to i tak pokazywal stare minatury zrobiłem i bez zmian nadal puste może jakis program blokuje? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Do uzupełniania posta, gdy nikt jeszcze nie odpisał, służy opcja Edytuj, a nie post pod postem. Trzy posty w serii skleiłam. może jakis program blokuje? Na forum był jeden taki przypadek zdiagnozowany pzeze mnie: niemożność generowania miniatur lub ich opóźnione pokazywanie ze względu na aktywność COMODO Internet Security (moduł Defense+). Tu nic nie wiadomo o Twoim systemie. Dodaj poglądowe raporty OTL. . Odnośnik do komentarza
macitrik Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 http://www.speedyshare.com/rxSqu/Extras.Txt http://www.speedyshare.com/8sKS2/OTL.Txt logi z otl czy jak to sie tam zwie Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja jednak zadam to pytanie: czy przypadkiem to nie jest banalna sprawa z opcjami? Opcje folderów i wyszukiwania > Widok > Zawsze pokazuj ikony, nigdy miniatury nie może być znaczone. Gdy to jest zaznaczone, foldery mają tylko ikonę bez podglądu w postaci "kartek". . Odnośnik do komentarza
macitrik Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Znaczy sie zrobiłem tak wczesniej no wczoraj zaznaczylem ta opcje a potem odznaczylem i pokazaly sie minatury ale jak wyjme z nich pliki to minatury zostają wiec jakies opóźnione to jest Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi