Gerald4kk Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam kupiłem jednego z tańszych gamepadów i ściągałem jakies emulatory do xbox360 od tego momentu wywala mnie z gry czasami jest niebieski ekran.Przeskanowalem comodo to nie pomogło,gdyby ktos bylby tak uprzejmy i zerknął byłbym bardzo wdzieczny:) xp home edition sp3. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witamy na forum Wracając do twojego problemu to wyślij na jakiś hosting np.Speddyshare pliki dump z folderu C:\WINDOWS\Minidump, a następnie podaj tutaj link Odnośnik do komentarza
Gerald4kk Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 tam bylo napisane że blad powoduja nowo zaistalowane programy ktore od razu odinstalowalem i przeskanowalem system,jak odczytam te pliki to wyśle. Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Odczytasz? Ty masz spakować ten folder i wysłać na hosting, podać link... Odnośnik do komentarza
Gerald4kk Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 http://speedy.sh/VWFG4/Mini022613-02.dmp Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Czy te BlueScrenny wyskakują ci na emulatorze MotionJoy ? Jeśli tak to na początek zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej uprzednio deinstalowując stare. Odnośnik do komentarza
Gerald4kk Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja od razu usunąlem ten emulator jak sie BlueScrenn pojawił zdazylo sie to 2 razy i narazie sie nie pojawia.Mam karte nividia 8500 Ge Force system xp 3p 32 bit ,moglbys znalezc dla nie odpowiednie.Dodam ze jestem starszym gosciem który w wolnym czasie lubi zagrac w jakas gre i moja wiedza na temat komuterow ogranicza sie tylko do tego.Dziekuje za zainteresowanie moim tematm komar. Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Czy sterowniki które obecnie posiadasz są bezpośrednio zainstalowane z płyty dołączonej do karty graficznej ? Jeśli tak to zainstaluj tą wersje sterowników (http://www.nvidia.pl...45_whql_pl.html) i zobacz czy problem "BlueScrennami" dalej występuje. Odnośnik do komentarza
Gerald4kk Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Nie miałem zadnej płytki dołonczonej do karty ściagałem kiedyś z internetu usunąłem ktore byly i zainstalowałem ktore mi podałes.Kiedy to zrobiłem i uruchomiłem onownie komputer wyskoczylo okienko "komputer odzyskal sprawnośc po poważnym błędzie i ze gdzieś utworzył plik żeby to zobaczyć.Mam tez ostanio taki problem ze jak wlanczam goole to mi wyskakuje takie ostrzezenie "waznosc certyfikatu serwera wygasła" jeden z certyfikatow stracił wznosc nazwa serwerw www.google.pl ,www.gstatic.com co moze byc powodem tego?Mam tez problem z menedzerem zadan poniewaz kiedys cos poprzestawialem i nie mam tych okienek ''opcje'' ''pomoc'' ''procesy'' itp. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Godzinę w komputerze masz poprawną? Co do menadżera: wciśnij na ramkę z dwukliku. Odnośnik do komentarza
Gerald4kk Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 godzine mam poprawna:) omg mogłem sie domyslić co do menedzera dzieki:D Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Pokaż zrzut ekranu z tym certyfikatem. Sprawdź też datę w komputerze. Odnośnik do komentarza
Gerald4kk Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 http://speedy.sh/8sjP2/blad.bmp tj jeden ale pokazuja sie rozne , wwww.gstatic.com , platform.twiter.com , zalezy na jaka strone wejde to jest inny a po zainstalowaniu tych nowych sterownikow liczpa FPS mi spadla z 60 do 25 i jest teraz lipa. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Odinstaluj te sterowniki co masz i zainstaluj poprzednie, które miałeś. Ten obrazek zapisz w JPEG, nie będę czekał tyle na załadowanie zdjęcia. Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 a po zainstalowaniu tych nowych sterownikow liczpa FPS mi spadla z 60 do 25 i jest teraz lipa. To się zgadza po instalacji starych sterowników "FPSY" mogą spaść Jeśli zależy ci na dużej ilości FPS to zainstaluj najlepiej najnowsze sterowniki:http://www.nvidia.pl/object/winxp-314.07-whql-driver-pl.html, ale nie gwarantuję, że "BlueScrenny" nie powrócą. Wracając do twojego błędu z certyfikatami czy występuję ci on tylko na przeglądarce Opera ? Jeśli nie to sprawdź dokładnie czy masz właściwie ustawioną datę w systemie z pomocą tej strony: http://godzina.info/ Odnośnik do komentarza
Gerald4kk Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 a faktycznie date miałem inna uzywam tylko opery poniewaz jestem do niej przyzwyczajony nigdyy nei uzywałem innych przegladarek. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Problemy ze zmianą daty w biosie mogą być wynikiem słabej baterii na płycie. Radzę wymienić. Odnośnik do komentarza
Gerald4kk Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Faktycznie moj komp ma już 6 lat i nigdy tego nie robiłem.Wszystko juz działa jak należy Dziekuje za pomoc nalezy sie Wam dobra wodka koledzy:)Jeszcze mam takie pytanie czy do defragmentacji partycji uzyc tego programu ktory jest w sysytemie czy moze polecacie jakis inny program? Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja osobiśćie polecam program http://www.dobreprog...dows,13314.html moim zdaniem jest to jeden z lepszych darmowych programów. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Na przykład Puran Defrag Free Edition. Odnośnik do komentarza
Gerald4kk Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 ok temat do usunięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi