maryanek Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 witam Kaspersky wykrył wirusa na moim komputerze wirus HEUR:Trojan.Win32 Generic komputer jest zamulony proszę o sprawdzenie loga : http://www.wklej.org/id/398914/ -- OTL http://www.wklej.org/id/398917/ -- Extras jestem przysłowiową "blondynką" więc tłumaczenia co mam dalej zrobić bardzo proszę językiem który do mnie dotrze :) Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Logi nie wykonane właściwie. OTL na złych ustawieniach i nie z naszego forum wziętych. Wszystkie opcje w OTL masz zaznaczyć na Użyj filtrowania i wtedy wykonać log. Poza tym prosze dać też koniecznie log z GMER lub w razie problemów z RootRepeal Odnośnik do komentarza
maryanek Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 w tej chwili komputer mój jest tak powolny że o pracy na nim mowy nie ma pomocy PROSZĘ ! poprawione logi : OTL.Txt Extras.Txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Ja tu nie widze infekcji, pomijam, że log z OTL nadal nie wykonany na takich warunkach jakich napisałem. Jest drobne spyware, ale to nie wplywa na problem i na razie to zostawimy. "Heur" to często określenie na infekcje w plikach wykonywalnych. Przeskanuj komputer z zewnątrz za pomocą płytki Kaspersky Rescue Disk i poinformuj o wynikach. Dobrze by było też napisać w jakim pliku i lokalizacji był wykryty wirus. Odnośnik do komentarza
maryanek Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 niestety ściągnęłam ten program lecz nie potrafię z niego skorzystać choć instrukcja podana przez picasso jest pewnie dla wszystkich informatyków przejrzysta dla mnie nie jest do końca zrozumiała powoli przerzucam dane z komputera na dysk wymienny i szykuję się do postawienia systemu od nowa dziękuję za dobre chęci !!! stronę dodałam do ulubionych bo pewnie nie raz jeszcze tu zajrzę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi