avertos Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam, Kupilem najzwyklejszą klawiature za 30zł, przewodowa, firmy e5. Klawiatura to Computer Keyboard KM181, USB. Niestety gdy podłączam klawiature system moze moze jej wykryć. Sterowników nie ma, możecie sobie sprawdzić. Jak zrobić żeby ta klawiatura działała? Pozdrawam PS. System Windows 7 Home Premium 64 bity. Nie wyskoczyla zadna informacja ze sterownikami zebym doinstalowal czy cos. Płytki też nie było. To ta klawiatura i ich strona: http://shop-en.e5.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=108&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=2 Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Tylko przez BIOS. Odnośnik do komentarza
avertos Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Jak to zrobić? nie znam sie za bardzo, rzadko tam wchodze z podłączoną klawiaturą wejść do biosu i przełączyć? Tylko gdzie taka opcja tam jest?? z góry dzięki PS. w menadzerze mam jakies juz 3 klawiatury wykryte, ale nie ma tam mojej. Hmm czyzby wystarczylo wylaczyc niektore z nich? WIem ze laptop nie ma takiej opcji ze moze obslugiwac 2 klawiatury. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 To pokaż obrazek z MU. Odnośnik do komentarza
avertos Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Prosze: http://i.imgur.com/TE7XoMS.jpg Kiedys jakies podlaczalem na PS/2 przejsciowka ale nic z tego, klawiatura i tak nie dzialala Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Zakładam, że to klawiatura USB i nie będziesz korzystał z lapkowej (w razie czego lapek ją rozpozna). MU - PPM na pierwszych czterech klawiaturach - Odinstaluj i restart. Odnośnik do komentarza
avertos Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 yyy? troche ryzykowne... a co jezeli zadna juz klawiatura nie bedzie dzialac? szczegolnie ze bawilem sie troche systemem i mam duzo uslug wylaczonych itd wole ta opcje z biosem Odnośnik do komentarza
avertos Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 dzieki zadna nie dziala pisze z fona Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Post #7. Tylko BIOS. Wejście do BIOS w Manualu lapka. F8 przed startem systemu - tryb awaryjny. Musi działać. Edytowane 21 Lutego 2013 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi