darda Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 WItam. Jakis czas temu zainstalowałem program do zmiany głosu na ts, skype. Mój problem polega na tym że chce odinstalować te sterowniki dźwięku ale nie wiem jak, bo teraz jak chce porozmawiac na skype musze zmieniac w opcjach dźwięku z głownej karty dziwiekowej na ta audio co mi bardzo przeszkadza Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Wciskasz kombinację Windows+R, wpisujesz devmgmt.msc, rozwijasz gałąź Kontrolery dźwięku, wideo i gier, z prawokliku na Avnex i klikasz Odinstaluj. Potem restartujesz system i sprawdzasz czy problem minął Odnośnik do komentarza
darda Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Problem zniknął tylko mam teraz problem z tym ze na youtube nie mam dzwięku jak siedzie na ts wiesz moze co z tym zorbic? Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Hmmm... czy problem występuje tylko na YouTube, czy może dźwięku nie ma w całwj przeglądarce (na innych stronach np. Vimeo)? I spróbuj tego: będac w TeamSpeak wciskasz Ctrl+Shift+P, odptaszkowujesz Volume Control. Ten plugin często sprawia takie kłopoty. Odnośnik do komentarza
darda Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Na kazdej stronie gdzie moze grac muzyka, a co do pluginów na ts mam 2 podstawowe zaznaczone AppScanner i ClientQuery Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi