endriu12 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Mój monitor samsung synmaster940b potrafi podczas korzystania z ubuntu sam z siebie się wyłączyć- na chwilę robi się cały czarny, potem pojawia się napis analog/digital, a dioda na monitorze informująca o zasilaniu miga. Po resecie monitor działa normanlnie, aż do następnego "wyłączenia się". Dodam, że sam komputer("skrzynka" )działa normalnie-muzyka z głośników dalej leci itp. sprzęt:monitor samsung synmaster940b -płyta asrocnk n68s ucc -procesor athlon 64x3 4200+ -karta graficzna geforce 210 -dysk Seagate Barracuda 320GB ST3320620AS . Odnośnik do komentarza
endriu12 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 podbijam Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Mój monitor samsung synmaster940b potrafi podczas korzystania z ubuntu sam z siebie się wyłączyć- na chwilę robi się cały czarny, potem pojawia się napis analog/digital, a dioda na monitorze informująca o zasilaniu miga. Po resecie monitor działa normanlnie, aż do następnego "wyłączenia się". Dodam, że sam komputer("skrzynka" )działa normalnie-muzyka z głośników dalej leci itp. Ale na tym forum nie ma działu Linux. Odnośnik do komentarza
endriu12 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Wiem, ale problem występuje też na xp, a temat umieściłem w dziale hardware Odnośnik do komentarza
KSU Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Stawiam na problem z monitorem. Mam taki sam model i taki sam problem. Jedyna różnica że mój działa już tylko 3 sekundy, ale wcześniej działał dłużej. Wyłączał się w losowym czasie. Odnośnik do komentarza
endriu12 Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 A często ci się wyłączał? Mój robi to zazwyczajz od wielkiego dzwonu, pamiętam chyba tylko 1 taką sytuacja, że kilka razy pod rząd mi się wyłączył i 2 że wyłączył się a restarty nie działały i kilka dni byłem bez kompa. Rozumiem, że problem masz, teraz, a nie kiedys i go rozwiazałeś? Jeśli tak, a uda ci sie go naprawic to prosiłbym o info. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi