Melix Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 MSI MS-6701 (Medion OEM) Również używałem programu SlimDrivers, chyba dobrze podałem nazwę, który pobierał mi sterowniki tam gdzie brakowało. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 plyta stara teraz nie mogę znaleźć , w każdym razie na samym końcu jest internet. Po sterownikach instalujesz netframework 2.0 http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=1639 potem antywirus i rezste Odnośnik do komentarza
Melix Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Chyba nie muszę instalować tego Netframework. Gdyż teraz nawet jak instalowałem sp2 to mam w panelu sterowania ten program "Microsoft Net. Framework 2.0 Service Pack 2" Teraz zauważyłem, więc zainstalował się wraz z sp2. Jak sobie zintegruje ten mój goły XP z sp3, to przeczuwam, że zainstaluje się również. PS: Sterowniki to sobie znajdę, poradzę sobie jakoś. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jak sobie zintegruje ten mój goły XP z sp3, to przeczuwam, że zainstaluje się również. Źle przeczuwasz pobierz pakiet i przygotuj go do instalacji. I bierz sie do roboty. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Gdyż teraz nawet jak instalowałem sp2 to mam w panelu sterowania ten program "Microsoft Net. Framework 2.0 Service Pack 2" Teraz zauważyłem, więc zainstalował się wraz z sp2. Jak sobie zintegruje ten mój goły XP z sp3, to przeczuwam, że zainstaluje się również. To dodatkowa instalacja, nie pochodzi z pakietu SP2. Poza tym: Po sterownikach instalujesz netframework 2.0 Od razu instalacja wyższej wersji .NET Framework 3.5 SP1 (zawiera .NET Framework 2.0 SP2 + .NET Framework 3.0 SP2): http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=22 Pełny pakiet Aby pobrać pełny pakiet, a nie program inicjujący, kliknij poniższe łącze: Dodatek Service Pack 1 do programu .NET Framework 3.5 (pełny pakiet) http://download.microsoft.com/download/2/0/e/20e90413-712f-438c-988e-fdaa79a8ac3d/dotnetfx35.exe . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Od razu instalacja wyższej wersji .NET Framework 3.5 SP1 Mozna można, zwłaszcza że autor nadmienił iż taka wersja bibliotek jest wymagana przez grę World of Tank. Ale nawet gdyby nie była wymagana, nadwyżka nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza
Melix Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Podsumowanie i efekt końcowy: Czekałem na płytę dlatego tak długo. Zaisntalowałem Win XP z sp2 po czym bez najmniejszych problemów sp3 i jest Win XP z sp3. Wszystko robione według Waszych porad i poradników przesłanych przez picasso Aktualizacja również była wszystkiego. Najnowsza wersja IE oraz Mozilli. Zapora sieciowa zaisntalowana oraz antywirus jak również przed wł. sieci zablokowałem porty. Również była format dysków i nowe partycje. Komputer chodzi stabilnie. Wszystko działa jak należy i nie resetuje się. A uruchamianie sytemu nie trwa zbyt długo. Tak więc w krótkiej wersji: Jest już wszystko dobrze i zostało zrealizowane według wyższych wytycznych. Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi