zdzisek2000 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam-problem-gdy oczyszczanie dysku wlacze to wyskakuje 480mb do usuniecia Windows update po czym chce oczyscic z tych480mb przyciskam ok - oczyszczanie czysci [dlugo] a potem sie wylacza.Po ponownym sprawdzeniu oczyszczania dysku znow jest 480mb win update do oczyszczenia i tak wkolko.W folderach nie ma zadnych plikow update-nie ma mozliwosci usuniecia recznie. O co tu chodzi? Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Wejdź w C:\Windows\SoftwareDistribution\Download i sprawdź czy siedzą tam jakieś pliki. Na wszelki wypadek włącz pokazywanie ukrytych plików (choć pewien nie jestem czy te pliki są ukryte). I pytanie: czemu dublujesz temat (widać że celowo)? Jeśli nikt nie odpowiada to trzeba czekać (w ostateczności po kilku dniach odświeżyć...) a nie zakładać nowy (w dodatku z tytułem napisanym z Caps Lock'a). Odnośnik do komentarza
zdzisek2000 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Sorry -caps przez przypadek-sprawdzilem - bylo 58mb w software-to jakis hochlik chyba Dolaczylem zrzut ekranu - Pozdro Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 OK. Chyba wiem gdzie to się chowa. Sprawdź foldery C:\Program Files\WindowsUpdate i C:\WUTemp (o ile taki istnieje). Musisz jednak przestawić w opcjach folderów opcje Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego oraz Pokaż ukryte pliki (lub coś takiego, z pamięci piszę). Odnośnik do komentarza
zdzisek2000 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nie ma takich plikow-wszystkie pliki mam otwarte-nie chronione Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dopiero teraz mnie oświeciło: przecież tam jest przycisk Wyświetl pliki. Zaznacz pozycję Windows Update - oczyszczanie i kliknij Wyświetl pliki. O ile ten przycisk się pokaże (pewny nie jestem, jutro sprawdzę na moim systemie). . Odnośnik do komentarza
zdzisek2000 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam-przepraszam za dublowanie tematu- chcialbym dodac ze to dzieje sie od 3 miesiecy i dolaczam jeszcze jeden zrzut [pewnie nic nie da].Dziekuje Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi