Anonim11 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 z Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Temat przenoszę do działu Windows. Brak oznak czynnej infekcji. Masz tylko historyczny ślad podpinania zainfekowanych USB, ale to nie ma związku z opisywanym problemem, w ogóle nie ta modyfikacja. Skasuj klucz i po sprawie: Start > Uruchom > regedit Ciachnij: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\mountpoints2 Po restarcie się odbuduje. Czasami sygnalizuje mi, że mam za mało ramu do uruchomienia danego programu, a posiadam ich aż dwa giga! Pierwszy raz spotkałem się przy instalacji gry. Wyskoczyła wtedy informacja, że posiadam mniej niż 96 MB. W nagłówku OTL nic zwracającego uwagę: 2,74 Gb Total Physical Memory | 1,97 Gb Available Physical Memory | 71,84% Memory free5,34 Gb Paging File | 4,62 Gb Available in Paging File | 86,60% Paging File free Przypuszczenia na podstawie widzialnych aplikacji: 1. Może "memory leak" w AVG 2012 (moduł AVG Identity Protection): KLIK. 2. Przy okazji, w starcie chodzi AQQ, które domyślnie ma włączony ten oszukańczy proces zwalniania pamięci: KLIK. To może dołożyć cegłę do sprawy. Sztuczne ingerencje w pamięć można wyłączyć: Konsola XML > komenda set advanced on > po tym w ustawieniach pojawi się nowa pozycja "Tylko dla zaawansowanych użytkowników". . Odnośnik do komentarza
Anonim11 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 zxzx Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nie wiem, czemu, ale po wpisaniu komendy nic się nie dzieje, mimo że ją akceptuje. Uruchom plik C:\Windows\regedit.exe. Nadal bez zmian. W AVG powyłączałem kilka opcji. Zostawiłem tylko ochronę rezydenta. Sprawdź jak system chodzi po całkowitej deinstalacji AVG. . Odnośnik do komentarza
Anonim11 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 zzxz Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Na czas diagnostyki nie instaluj nowych antywirusów. Próbowałeś odpalić ręcznie regedit przez C:\Windows\regedit.exe? Odnośnik do komentarza
Anonim11 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 zxz Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie wiem, czemu, ale po wpisaniu komendy nic się nie dzieje, mimo że ją akceptuje. + Mówiąc o konsoli, miałem na myśli tę z AQQ. Tak to wygląda w konsoli. Teraz wchodzisz do ustawień AQQ i szukasz opcji zaawansowanych, gdzie będzie opcja wyłączania oszustw RAM. . Odnośnik do komentarza
Anonim11 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 zxzx Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 W zaawansowanych jest tylko: "Korzystaj z funkcji oszczędzania RAM". To ta opcja. Odznacz ją i zresetuj system. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi