Mr1st48 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam, Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Nie mogę zainstalować nowych wersji Flash Playera. Komputer mnie co jakiś czas informuje o nowych wersjach programu ale kiedy wchodzę na stronę Adobe i ściągam nową wersję, to przy odpaleniu instalki wyskakuje mi komunikat "Brak danych o użytkowniku" i instalacja nawet się nie włącza. Nie wiem co mam na to poradzić, w internecie próbowałem szukać rozwiązania ale daremnie. Mam Windows Vistę a na komputerach ogólnie znam się bardzo słabo więc z góry przepraszam jeżeli to jest banalny problem, ale nie wiem jak go rozwiązać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Witaj, spróbuj wyczyścić pozostałość po poprzednich wersjach, w tym celu pobierz deinstalator KLIK. Przed uruchomieniem deinstalatora zamknij przeglądarki internetowe i wszelkie aplikacje korzystające z flash. Odnośnik do komentarza
Mr1st48 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dziękuję za pomoc, pomogło. Ale teraz narodził mi się taki sam problem, tyle że z instalką do Nortona. Kiedy włączam plik setup mam znów komunikat "Brak danych o użytkowniku" i nie wiem jak mam zaradzić na ten problem kompletnie. Pomocy! Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Szczerze to niestety nie znam się na tego typu błędach. Poczekaj, może Wiesław pomoże Jest dużo sprawniejszy w tej kwestii ode mnie. Odnośnik do komentarza
Mr1st48 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jasne, dzięki, poczekam, mam nadzieję że pomoże w takim razie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi