Kate Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 instalator poinformował mnie że instalacja przebiegła pomyślnie am mom.exe wypluł to: Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Support AMD na ten temat: KLIK. Skoro .NET Framework 3.5 SP1 weszło gładko, przeinstaluj też oprogramowanie ATI/AMD. . Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 dzięki picasso ale spróbuje jeszcze naprawy .NET 3.5 SP1 bo moja karta zatrzymała się na wersji 8 drivera Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Kate, ale przecież: - w artykule jest podane, że samo przeładowanie .NET Framework to może być za mało i należy także przeinstalować ATI/AMD, by aplikacja zinterpretowała nowe ustawienia. - .NET co dopiero instalowane (nie było błędu), zasadności "naprawy" to ja tu doprawdy nie widzę. - odinstaluj ATI i posłuż się tym samym instalatorem z którego ta szczególna wersja sterowników była instalowana. . Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 ja ma sterowniki z 2006 roku? na płycie a program z twojego linka wykrył wersję 13.1 mam pytanie czemu twoją wypowiedź kończą 2-3 Entery oraz przecinek lub kropka? na obecną chwilę muszę zresetować komputer aby ukończyć naprawę .NET ta naprawa to strata czasu przeinstaluję ATI/AMD Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Raport OTL prezentuje zainstalowany sterownik datowany tak: ========== Driver Services (SafeList) ========== DRV - [2007-09-29 04:05:58 | 002,456,064 | ---- | M] (ATI Technologies Inc.) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\WINDOWS\system32\drivers\ati2mtag.sys -- (ati2mtag) Sprawdź jego wersję, bo tu nie widać. Paczka 13-1-legacy_xp32_dd_ccc_whql.exe, którą podsuwa Ci automatyczne wykrywanie sterowników, zawiera plik ati2mtag.sys w wersji 6.14.10.7267. mam pytanie czemu twoją wypowiedź kończą 2-3 Entery oraz przecinek lub kropka? A to taki mój wizualny bzik (kończyłam ASP), nie lubię sklejonych do spodu okna rzeczy przy zmniejszaniu okna i robię "oddech". . Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) była 6.14.10.6767 obecnie sterowniki z płyty z nazwą ati zastąpiłam tymi adm i działa pozostaje tylko problem z WU w IE aby było [to] zamiast [tego] = [tego] aktualizację są wykrywane ale jakoś mnie to martwi a na godzinę mi wywalało error 504, 500, 505 na moim poście mogę już zainstalować AV? Edytowane 19 Lutego 2013 przez Kate Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 pozostaje tylko problem z WU w IE W poście numer 4 została wywalona kontrolka ActiveX Windows Update, ta kontrolka jest potrzebna, by móc wejść na stronę. Dlatego zmieniła się treść błędu i strona przekierowuje na KB. Wykonaj punkt 1 z tego artykułu (reinstalacja ActiveX): KB916259. a na godzinę mi wywalało error 504, 500, 505 na moim poście W sekcji Serwis wyjaśniłam, że trwały prace konserwacyjne dostawcy. . Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 punkt 1 nie pomógł i nawet dwa razy wykonanie tej pełnej instrukcji Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Co konkretnie widzisz teraz podczas otwierania strony? Spróbuj jeszcze aktualizację agenta aktualizacji: Windows Update Agent 7.4.7600.226. To nienajnowszy z dostępnych Agentów, ale nowszego nie da się pobrać z linka bezpośredniego, najnowszy z .... Windows Update. . Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) hej ten plik z instrukcji jak przed wykonaniem instrukcji pisał że mam nowsze WU to dziś się zainstalował i zakończył błędem ale WU już działa choć WUA nie ma w WU a jest .NET 1.1 SP1 (wolę go nie usuwać aby nic już się nie sypało a post się rozrósł na kolejne strony). Instalować to Microsoft Update bo wcześniej było? Edytowane 22 Lutego 2013 przez Kate Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 W związku z tym Agentem, ja bym tu spróbowała jeszcze resetu komponentów Windows Update za pomocą Fix-it: KLIK. Dobór trybu: agresywny. . Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 spróbuję bo ten SP1 do .NET 1.1 się nie wgrywa i nie przejawia chęci taki stan utrzymuje się od 10 minut. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Z Agentem mi chodzi o fakt, że był jakiś błąd podczas jego instalowania, a podany Fix-it jako jedną z procedur prowadzi operację z Agentem właśnie. Co do .NET 1, moim zdaniem całkowita deinstalacja .NET 1 a nie próby aktualizacji. Posiadasz .NET 3.5 SP1, które gwarantuje tu obsługę oprogramowania ATI/AMD. . Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Na obecną chwilę odinstalowany jest .NET 1.1 i działa Program do karty Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi