trawa78 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam posiadam internet z Vectry. Od pewnego czasu mój internet wyłącza się i za jakieś 5 min z powrotem się włącza. W tym czasie diody w modemie Thomsona oraz na routerze wi fi d linka świeca się prawidłowo tak jakby nie było żadnych problemów a jednak neta nie ma. Tak samo jest gdy podłącze neta przez kabel działa na jakiś czas a potem znowu net znika. Wszytko działa prawidłowo gdy odłacze całkowicie z tego obiegu Router D linka. Czyli podłączam Lapka bezposrednio przez kabel z modemem od Vectry. Ewidentnie wina jest po stronie Routera Gdy nie miałem neta sprawdzałem w cmd polecenie "ping onet.pl" naturalnie nie może znaleść hosta ale gdy wpisze polecenie "ping 192.168.0.1" wszystko widzi , jestem widoczny. Zrobiłem tez log z GMERA. Próbowałem zrobic też OTL ale podczas skanu wyskoczył mi BlueScreen , a po resecie pojawiły mi sie nowe katalogi do których nie mam dostepu.Nie wiem również co na nie zaradzić. Proszę o pomoc. GMER.txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Po co mi log z Gmer? Proszę o zastosowanie się do zasad działu: http://www.fixitpc.p...w-dziale-sieci/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi