zeber Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam, mam irytujący problem: przy każdym zamknięciu systemu wyskakuje mi komunikat setup.exe this program cannot be installed on this operating system nie ma podanej żadnej ścieżki docelowej do pliku więc i wskazówek nie wiele. system się nie zamknie dopóki nie kliknę 'anuluj' czyścilem rejest programem ccleaner. malwarebytes i panda też nie znalazly zagrożen wiec wnioskuję, że to tylko jakiś bug w rejestrze ale nie umiem znaleźć wpisu za to odpowiedzialnego Będę wdzięczny za pomoc. w zalączeniu logi ze skanu otl. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
mark1a Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nie wiem czy to Ci pomoże, ale napewno nie zaszkodzi. Do napędu włoż płytę instalacyjną Windowsa XP i wykonał: Start => Uruchom => wpisz sfc /scannow i wciskamy Enter. Jeśli wyskoczy jakieś okienko kliknij ponów próbę. Jeśli twój problem występuje przez to że wirusa czy jakiś program porobił w plikach systemowych błędy to ta komenda co Ci podałem powinna pomóc. ;-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi