kerpal Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam, wraz z kolega szukam osób które chciałyby uczestniczyć w podcastach które później będą wrzucane na mój kanał na yt, jak to ma wyglądać ? : -rozmawiamy na moim kanale na MUMBLE -nagrywam to -wrzucam na swój kanał na yt jakie tematy rozmów ? : 1.Sport 2.Gry i Konsole 3.Motoryzacja 4.Multimedia 5.Technologia GSM (czyli komórki) 6.Komputery 7.Sprawy Codzienne formuła zalezy od tego ile osób będzie dostępnych jeśli np 3 osoby będa rozmawiały to każda osoba zadaje temat i przez 10 minut o nim dyskutujemy. Jakie wymagania ? -wiek 18+ -w miarę dobry mikrofon żeby było co słychać -dyspozycyjność względna, czyli raz na tydzien trzeba być wolnym żeby nagrać ;p to tyle, więcej info tutaj albo na pw Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Głupie pytanie, ale prędzej lub później padnie: wolontariat czy nie? Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 nic mi nie musisz płacić, po prostu luzno se gadamy i tyle... Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Widzę, że nie "ogarłeś" pytania. Wymagasz od kogoś dyspozycyjności, chcesz wrzucać na YT, a teraz jeszcze bierzesz pod uwagę, że ktoś miałby za to płacić? Mnie chodziło o odwrotną sytuację.... Dobra, nieważne. Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dawidku, ironia ironia ;p Dyspozycyjnosci względnej przez 30 minut raz w tygodniu, a gdzie mam wrzucac? na forum słit brokacik ? , za co mam płacić ? że kogoś reklamuje jeśli ma np kanał ? to wychodzi na to że taki rock albo rojo płacą sobie nawzajem za to że grają albo gadają... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi