Silver360 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam, mam problem z sterownikami do raid0. Próbowałem zainstalowac win7 i podczas instalacji wyskoczylo mi ze brak odpowiedniego sterownika, Sciagnolem z stronki Mojej plyty glownej sterowniki do dyskow iaStorA ale po wybraniu wersji 64bit wywala mi komunikat ze nie mozna zainstalowac sterownika urzadzenia [intel® C600 Series Chipset Sata RAID Controller] Skontaktuj sie z dostawca, aby uzyskac zaktualizowany sterownik, probowalem tez z sterami z stronki Intela z tym samym skutkiem. W wersji 32bit sterowniki sie instaluja ale potrzebuje 64. Prosilbym o pomoc bo nie bardzo wiem co moge zrobic poza sciaganiem innych wersji sterownikow. Plyta Głowna: P9X79 Deluxe Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Pobierałeś sterowniki z tej strony: http://pl.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_2011/P9X79_DELUXE/#download ? dla Windows 7 64-bit z sekcji SATA(pierwszą paczkę)? Odnośnik do komentarza
Silver360 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tak wlasnie ta paczke sprawdzalem jako pierwsza i te drivery z folderu 32bit dzialaja a z 64bit nie... edit: Ok zaintalowalem win z innej plytki i ruszylo widac tamta wersja byla jakas lipna, tak ze dzieki za pomoc problem rozwiazany Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi