PeJo Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam, mam problem z otwarciem pliku Excel. Próbowałem różnymi programami ale bezskutecznie. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A jaki to problem? Wyskakuje jakiś błąd? Opisz to dokładniej. Odnośnik do komentarza
PeJo Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Po nagłym zamknięciu kompa (pen w USB) plik już nie da się otworzyć żadnymi sposobami - zrzut poniżej próbowałem różnymi wersjami i programami - i nic Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Spróbuj otworzyć wadliwy plik bezpośrednio w 7zip / WinRAR lub podobnym. Jeśli pokaże się zawartość (coś w stylu: KLIK) to znaczy, że da się coś uratować. Odnośnik do komentarza
PeJo Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 No niestety, podobny komunikat jak w przypadku Excela... chyba nic z tego nie będzie a szkoda Wielkie dzięki za chęć pomocy, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 zobacz co na to Excel Repair Free - http://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/Excel-Repair-Free.shtml Odnośnik do komentarza
PeJo Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 tak, próbowałem tym programem nawet potraktowałem go ontrackiem i nic... szukałem też w tempach, lokalnie i na serwerze... i nic Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi