nitro07 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Gry online bardzo słabo chodziły ( przed reinstalem ,,Pruły''- a ilości ram nie zmniejszono ani innych podzespołów nie wymieniono) Miałem też problem z World of Tanks. W ogóle się nie uruchamiał. Dziękuje. Trochę czasu minie (512 KB/s) zanim pobiorę no ale zobaczymy. Jednym z głównych objawów/problemów są wolno działające gry online, prędkość Twojego łącza internetowego nie powala, przeprowadź test prędkości łącza i wstaw screenshot na forum Speedtest Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Prędkość do gier on-line jest wystarczająca, ważniejszy jest ping od komputera do serwera gry. Odnośnik do komentarza
nitro07 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 512 KB/s to teoria, zawsze lepiej przeprowadzić test, ciekawi mnie jeszcze, jakie to łącze i dostawca. Odnośnik do komentarza
Maniak23 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Niestety łącze leży jak na prędkość i nic tego nie zmieni - próbowałem. Zwykle norma wychodzi , wieczorem 400 ujedzie A co do tamtego wcześniejszego postu to nie chodzi o gry online. Zauważyłem duży spadek wydajności i gry online to był tylko przykład Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi