PatrykPoznan Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam . Otóż mam mały problemik . Mój system Win7 64 bit Zainstalowałem sobie VirtualBox i na maszynie postawiłem Win XP tlatego , że mam program TIS (program motoryzacyjny do samochodów OPEL ,TIS mam jako ISO) który nie chodzi na systemie 64 bitowym W VirtualBox zrobiłem współdzielenie dysków i teraz mam dostęp z poziomu XP do mojego dysku fizycznego . Na tymże Xp zainstalowałem Ultraiso ale w ustawieniach tego programu nie moge dodać zadnego wirtalnego napędu Jak moge zainstalować tego TISa screny niżej Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Zamiast kombinować z UltraISO skorzystaj z właściwości VirtualBoxa i jako napęd optyczny wskaż mu swój plik ISO z fizycznego dysku w ten sposób: Odnośnik do komentarza
PatrykPoznan Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Rzecz jasna zadziałało hehe dzięki serdeczne Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi