dzd07 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Na początek sorki za nazwę tematu, ale nie wiem jak to nazwać A więc Ostatnio zrobiłem sobie reinstala laptopa (posiadam win 7), wszystkie sterowniki zainstalowałem z pomocą driver checker, i DriverMax. Problem polega na tym że przed reinstalem wciskając Fn + strzałka w górę/dół/prawo/lewo (zmieniałem jasność i głośność) pokazywało mi się na środku ekranu taka jakby skala i pokazywała stan jasności czy też dzwięku. Teraz po reinstalu tego nie mam, i nie mam zielonego pojęcia jak to włączyć. Proszę o jakąś poradę. Pozdrawiam dzd Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Taki rzeczy obsługują softy producenta lapka. Prawdopodobnie nie zainstalowane - ewentualnie zobacz co masz w starcie. Taki soft zazwyczaj uruchamiany jest przez sekcję Run w rejestrze. Odnośnik do komentarza
dzd07 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 W starcie nic nie ma. Możesz mi powiedzieć jak to włączyć. ew jakim programem . Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Jakim programem nie wiem. Pisałem sprawdź jakie programy masz w starcie. Może ich nie być jeżeli reinstalacji nie wykonałeś z partycji Recovery tylko z płyty . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ostatnio zrobiłem sobie reinstala laptopa (posiadam win 7), wszystkie sterowniki zainstalowałem z pomocą driver checker, i DriverMax. narobiłeś głupot i oczekujesz pomocy. nawet nie podałeś o jaki model lapka chodzi. Odnośnik do komentarza
dzd07 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Tak, z płyty to robiłem. Laptop: samsung np-r540. Jest możliwość aby był to tak zwany "gadżet" pulpitu ? Programy start: Odnośnik do komentarza
dzd07 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Okej, dzięki za pomoc. Już zrobiłem ^^ Wystarczyło zainstalować Easy Display Menager Option Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi