diox Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Mam mały problem,tj. podczas kopiowania lub innych czynności pasek: Jest cienki i w lewym rogu jest postrzępiony.Czy ktoś mógłby to sprawdzić na swoim Windowsie 7, i jeżeli jest inaczej,to jak naprawić ten pasek,wydawał mi się on większy i bez postrzępionego rogu. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Pasek (w zasadzie cała obwoluta) owszem u Ciebie cieńszy, mój wygląda tak: Ogólnie tym rodzajem "cienkości" steruje się w: Personalizacja > Kolor okna > Zaawansowane ustawienia wyglądu > Element > u Ciebie wygląda na zmienione conajmniej Uzupełnianie krawędzi z domyślnego 4 na 1. Jest też limitowane dziwo zewnętrzne Tiny Windows Borders (działa z Windows 7), ale to nie jest potrzebne przy dostępności w/w panelu ustawień. Ty masz chyba zainstalowany jakiś styl niedomyślny? . Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Dziekuje za poradę z rozmiarem okna,było ustawione na zero,ustawiłem na 3. Nie mam zainstalowanego niedomyślnego stylu,zmieniłem tylko kolor paska na mocnozielony. Dziękuję za pomoc,temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi