komputer89pc Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Do usunięcia Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Wtyk to nie jest żaden problem, wystarczy że zajdziesz do przyzwoitego sklepu z elektroniką i dostaniesz odpowiednią przejściówkę, ewentualnie na allegro. Kwestia słuchawek to tylko kwestia kosztów jakie możesz na to wydać, za dobre rzeczy niestety trzeba dobrze zapłacić, moja córka chciała sobie kupić w promocji nowy telefon bo dawali w zestawie wypasione słuchawki, na szczęście wybiłem jej to z głowy. Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Do usunięcia Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 W jakim odniesieniu ten wtyk? Może źle zrozumiałem, ale odniosłem się do tego: Wybór słuchawek po raz kolejny... Używam Poweramp na Sony Xperia Tipo ST21i, więc potrzebuję "zgiętego" wejścia mini-jack, by słuchawki były kompatybilne z telefonem. Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Do usunięcia Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Do usunięcia Odnośnik do komentarza
GwidonSKS Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Wiem, że dokanałowe ci zbytnio nie pasują, ale sprawdź PHILIPS SHE9501. Mam je od kilku lat. Są naprawdę solidne. Dla mnie dźwięk bardzo dobry, jednak to jest indywidualna sprawa. Dodatkowo masz w zasadzie 2 rodzaje wtyków, bo słuchawki mają wtyk prosty a przedłużka kątowy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi