koza Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam, już po raz kolejny wkradł mi się ten wirus. Tym razem nie mogę uruchomić wogóle trybu awaryjnego i nie mam jak zobić plików z programu OTL . Proszę o pomoc i jakieś wskazówki. Odnośnik do komentarza
bandrzal Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam zapoznaj się z tym tematem https://www.fixitpc.pl/topic/4414-diagnostyka-infekcji-na-niestartujacych-windows/page__p__32551#entry32546 Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) ym razem nie mogę uruchomić wogóle trybu awaryjnego i nie mam jak zobić plików z programu OTL Powinien działać Tryb awaryjny z Wierszem polecenia. W linii komend można uruchomić OTL umieszczony na pendrive, o ile w Trybie awaryjnym urządzenie zostanie wykryte poprawnie. Edytowane 7 Marca 2013 przez picasso 7.03.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi