matiszu Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam, miałem(mam) impreze i stało się zle.. Miałem laptopa na stole z którego puszczałem muzykę. W pewnym momencie kolega poinformował mnie, że touchpad nie działa.. to po prostu zresetowałem laptopa,ale już nie chciał się właczyć zdaje mi się ze był zalany. odpala się do tego momentu " Edytuj opcje rozruchu" Edytuj opcje rozruchu systemu windows: Windows Ścieszka \windows\system32\winload.exe Partycja 3 Dysk twardy 1a481a47 [ / EXECUTE/ NOEXECUTE=ALWAYSOFF Enter = Przeslij. Niestety nie mam jak dodać screen shota..Nie moge kilknąc enter bo nie działa.... działają przyciski z lewej storny Jak klikam F2 to wyskakuje mi Mendarzej rozruchu systemu windows i wyskakuje windows 7, ale nie mam jak potwiedzic enterem... Co moge zrobić w tej sytuacji ?? Naprawde błagam szybką pomoc! Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To że system nie może się załadować może być kwestią uszkodzonego dysku, lub danych systemowych przez nieprawidłowe zamknięcie systemu (czytaj reset). Jeżeli klawiatura była zalana to prawdopodobnie nadaje się tylko do wymiany, możesz spróbować wymontować ją i wysuszyć.ale nie jestem pewien czy to coś pomoże. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi