ziomus1233454 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Siemka ostatnio mi głośniki padły no i mam zamiar kupić nowe lecz nie wiem jakie najlepsze do tej ceny dostanę ? Zastanawiałem się nad : http://allegro.pl/nowe-creative-a100-2-1-czysty-dzwiek-super-cena-i1249636090.html http://allegro.pl/swietne-creative-a220-2-1-fv-gwarancja-fabryczna-i1244166784.html i najlepiej aby to były creative i oczywiscie 2.1 albo więcej dobre te głośniki co dałem linka czy nie koniecznie ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Wszystko zależy od tego, jakie kto ma wymagania co do jakości dźwięku. W tych pieniążkach za wiele nie zdziałasz. Jeśli już to polecam TEN ZESTAW Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Wymagań nie mam jakiś tam super dużych zależy mi aby grały ładnie i miały dobre bassy Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Wymagań nie mam jakiś tam super dużych zależy mi aby grały ładnie i miały dobre bassy Ale to są właśnie wymagania. Ogólne bo ogólne, ale jednak wymagania. Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 no niby tak pomyśle nad tymi co podałeś .. coś jeszcze polecasz oprócz tych co podałeś ? a tak propo testowałeś tamte głośniki albo coś ? jak tak to powiedz mi mają niezłe bassy ? Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Zerknij na poniższy test. Stosunkowo stary, ale... http://pclab.pl/art38902-27.html Ten polecany wyżej zestaw na wszelki wypadek omijałbym szerokim łukiem. Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Modecom MC-S1 wydaję się w sam raz co myślisz o tym zestawie ? tylko coś bardzo tani jest ! Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 a tak propo testowałeś tamte głośniki albo coś ? jak tak to powiedz mi mają niezłe bassy ? Słyszałem jak graja. Będziesz zadowolony. Ale spójrz jeszcze na swoja ofertę i na moją. Ja zaproponowałem zestaw z gwarancją na 24 miesiące. A Ty wybrałeś coś, co ma ograniczoną, roczną gwarancje. To chyba też powinno mieć znaczenie, nie sadzisz? Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Słyszałem jak graja. Będziesz zadowolony. Ale spójrz jeszcze na swoja ofertę i na moją. Ja zaproponowałem zestaw z gwarancją na 24 miesiące. A Ty wybrałeś coś, co ma ograniczoną, roczną gwarancje. To chyba też powinno mieć znaczenie, nie sadzisz? Ja znalazłem tego modecoma w jednej hurtowni gdzie wszystko kupuje no i Producent: MODECOM Nazwa: ZESTAW GŁOŚNIKOWY MODECOM MC-S1 BLACK Kod towaru: MULMODGLO0012 Kod producenta: G-Y-00S1-BLA-2 Gwarancja: 24 miesiące rękojmi Dostępność: towar dostępny Wielkogabaryt: NIE I ma Gwar 24 mies hmm no nic to teraz mam problem MODECOM MC-S1 BLACK Labtec Pulse 386 (2.1) który z tych brać ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Najlepiej samemu sie przekonać. Masz możliwość odsłuchu głośników w sklepie? Najlepiej zabrać swoja muzyke i poprosić o podłaczenie zestawu. Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 a właśnie nigdy się nie pytałem ale jak moge to potestuje tylko w tym twoim to mnie sie nie podoba: Wady * DUDNIĄCY I PRZESTEROWANY BASS ! * Mierna jakość średnicy i sopranów * Wyraźnie słyszalna "dziura" w przetwarzanym paśmie Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 tylko w tym twoim to mnie sie nie podoba: A mnie sie nie podobaja takie testy. Nie mam tam podstawy, mianowicie nie ma informacji na jakim kompie i z jaka karta był dokonywany odsłuch. Dyskwalifikuje to test. jeśli masz możliwość odsłuchu - sprawdź. Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Spoko jak będzie możliwość to sprawdzę Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jak będa mieli na stanie Philips, coś z serii SPA, to też odsłuchaj. http://allegro.pl/listing.php/search?string=philips&from_showcat=1&category=4401&buy=0&clear_cookie=0&distance=1&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_enabled=0&state=0&city=&order=t&postcode=&price_from=&price_to=100&view=gtext&change_view=Poka%C5%BC Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 zobaczy się jutro albo we wtorek podjadę i się zobaczy a tak propo jak w tym modecomie się reguluje bassy ? od razu są na maxa ustawione czy jest jakieś pokrętło czy coś ? Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 a tak propo jak w tym modecomie się reguluje bassy ? od razu są na maxa ustawione czy jest jakieś pokrętło czy coś ? Przejrzyj sobie strony od 23 do 26 (artykułu) z dokładniejszym opisem tego zestawu. Pilotem reguluje się głośność zestawu. Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 no zestaw prezentuje się wyśmienicie ale dopiero jak przetestuje to kupie Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Nie istnieje pojęcie dobry dźwięk za 100zł, to wszystko mieści się w zakresie - "pierdziawki" wg mnie najlepszy dźwięk w tych okolicach cenowych oferują głośniki Genius chociażby te, które nieznacznie przekraczają założony budżet: http://allegro.pl/zestaw-36-wat-genius-sw-v2-1-1250-gaming-wwa-i1246300574.html Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 A ja polecam ten artykuł: http://www.techfanatyk.net/polecane-glosniki-komputerowe-2-0-2-1-5-1/ tutaj masz wszystko dokładnie opisane i możesz wybrać co najbardziej będzie Ci odpowiadało Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Modecom-s1 świetnie się spisuje bass ładny i mocny niby mały soobwofer itp ale daje czadu ;d na maxxa głośność + piosenka techno = drżąca podłoga xD a i jak maxxa daje głośność do nie skrzeczą jak moje stare Creative inspire 245 2 w Jak na głosniki za 60 zł są super bo tanie i o niebo lepsze od tych co miałem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi