kerpal Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam, panowie czekam od rana na maila od paypal z potwierdzeniem, nie dostałem go do teraz... czytałem że maile od paypal dochodza tylko na skrzynki z obsługą TEXT a nie HTML... wie ktoś z was jak ustawic w gmailu obsługę TEXT ??? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Gmail obsługuje TEXT. Każda skrzynka obsługuje TEXT. No chyba, że pod tym pojęciem zamiast formatowania kryje się coś innego, stąd prośba o link do takich rewelacji. Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 http://community.eba...dres/1000000270 cos musi byc nie tak, nie dostalem 2 waznych maili z paypala, do tego jednego maila w formie TEXT od youtube... Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Gmail czyta i te, i te. Nie powinno być problemu, zwłaszcza, że PayPal wysyła maile w HTML. Przyczyna nie tutaj. Albo trafiła do spamu, albo po prostu nie dotarła i Ty nie masz na to wpływu. Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 zalozylem na wp drugie konto i wszystko doszło... czyli z gmailem cos jest nie tak... nie pierwszy raz... Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 I pewnie nie ostatni. Dla mnie Hotmail > Gmail. Zamykam jako rozwiązane. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi