apb Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Mój problem wygląda następująco. Na swoim komputerze miałem 2 wersje Office'a - Professional 2010 z licencją ważną przez 3 miesiące, oraz Starter (Word + Excel z ograniczonymi funkcjami. Najpierw korzystałem z pierwszej, do czasu, kiedy nie wyczerpała się licencja, potem z drugiej. Postanowiłem jednak zakupić licencję, żeby móc korzystać z pełnego Office'a. Niestety, po wprowadzeniu klucza instalacja przerywana jest takim komunikatem: "Błąd 25004. Nie można użyć wprowadzonego klucza produktu na tym . Prawdopodobna przyczyna jest poprzednia instalacja wersji próbnej pakietu office 2010. Błąd systemowy- 1073422306" Usunąłem Startera, jednak nic się nie zmieniło. Wobec tego usunąłęm i Proffesionala i chciałem zainstalować go ponownie. Nie da się, powyższy komunikat pojawia się cały czas, chociaż użyłem programu Revo Uninstaler Pro, który miał usunąć wszystkie pliki związanie z Officem. Co zrobić w takiej sytuacji? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Usunąłem Startera, jednak nic się nie zmieniło. Wobec tego usunąłęm i Proffesionala i chciałem zainstalować go ponownie. Nie da się, powyższy komunikat pojawia się cały czas, chociaż użyłem programu Revo Uninstaler Pro, który miał usunąć wszystkie pliki związanie z Officem. Próbuj "Workaround for cause 2": KB2559816. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi