thorghal Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Moje problemy zaczely sie niedawno gdy zauwazylem ze kazda aplikacja uruchamia sie z pewnym opoznieniem np. vlc player zanim sie uruchomi czeka jakies 15 sekund - inne programy maja tak samo. Dzisiaj zrobilem skan systemu i okazalo sie ze mam trojana rjlb.dll usunalem go poradzilem sobie z odnowieniem ws2_32.dll OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Log z OTL zrobiłeś na złych warunkach, sekcja Sterowniki ustawiona na Wszystko, a miało być Użyj filtrowaia. W raportach brak oznak infekcji. Drobna uwaga: widzę przymiarkę z narzędziem SDFix, to archaiczny i wymarły skaner, a zgodność z Windows x64 zerowa. Dzisiaj zrobilem skan systemu i okazalo sie ze mam trojana rjlb.dll usunalem go poradzilem sobie z odnowieniem ws2_32.dll Widzę, że brałeś do zamiany jakąś kopię a nie tę z repozytorium Windows: [2013-02-03 19:20:13 | 000,206,848 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\ws2_32.dll Na wszelki wypadek pokaż spis kopii pliku ws2_32.dll, czy wstawiłeś prawidłową wersję komponentu zgodną Windopws 7 bez SP. Uruchom SystemLook x64 i w oknie wklej: :filefind ws2_32.dll Klik w Look. . Edytowane 7 Marca 2013 przez picasso 7.03.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi