nezpers Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam, po kilku chwilach od włączenia restart, kod blue screena 0x0000005 (0xFFFFFFE8,0x00000000,0x8054B6B2,0x00000000), Załączam log z OTLPE i plik .txt ostatniego dumpa. OTL.txt BSOD.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 OTLPE = wg wyciągu plików na dysku ostatni uruchomiony program to ComboFix. W jakim celu? Czy ComboFix był uruchamiany przed czy już po wystąpieniu usterki? BSOD = czy system startuje w Trybie awaryjnym? A wyniki z debugera niekompletne, bo nie załadowałeś prawidłowo symboli ("Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis."). . Odnośnik do komentarza
nezpers Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dziękuję za szybką odpowiedź, combofix był uruchomiony ale nie podjął żadnych działań tzn. nawet nie zdążył się uruchomić, i restart. system staruje w trybie awaryjnym ale też się restartuje, a jak zrobić prawidłowo wynik z debugera?mogę też wrzucić plik .dmp aha i jeszcze jedno teraz podejrzałem inny plik .dmp z kilku minut wstecz i tam czepia się innych plików .sys. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 a jak zrobić prawidłowo wynik z debugera?mogę też wrzucić plik .dmp Jest to przecież opisane w ogłoszeniu (punkt 5): KLIK. aha i jeszcze jedno teraz podejrzałem inny plik .dmp z kilku minut wstecz i tam czepia się innych plików .sys. Na razie to debuger jest źle skonfigurowany. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi