szkatula Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam wszystkich. Przesiadłem się nie dawno na nowego laptopa z win 8 64bit i mam dosyć irytujący problem, strony internetowe jakby nie otwierają się do końca za pierwszym razem. Pomaga dopiero odświeżanie, czasem kilkukrotne. Zmiana przeglądarki na nic się nie zdaję, tak samo jak przeinstalowanie. Z góry dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam! Dodaję screeny na których widać pojawiający się problem: Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Może podobnie jak tutaj? Odnośnik do komentarza
Chatson Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Proponuję zainstalować najnowszą wersję ActiveX oraz Adobe Flesh Player Powinno pomóc, pzdr. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 To wygląda jak brak ładowania się arkuszy CSS, czyli podejrzewam jakieś filtrowanie danych. Antywirus, proxy, może webmaster źle ustawił uprawnienia do plików, ale ponieważ to allegro.pl, to ostatnie wykluczam. Odnośnik do komentarza
szkatula Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dzięki za odpowiedź. Niestety nic dalej nie pomaga... Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Trochę mało informacji, jaki dostawca internetu, przez jakie urządzenia się łączy itd. W angielskojęzycznym forum wyczytałem iż sporo ludzi ma ten problem na Windows 8 64bit ale rozwiązania nie znalazłem. Pewnie napiszesz, że wcześniej nie było problemów z Windows X,Y. Ale zauważ że Windows 8 to nowy system operacyjny i dlatego trzeba szukać związków, które doprowadzą do rozwiązania między innymi takiego problemu z jakim Ty się spotkałeś. Odnośnik do komentarza
szkatula Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Problem chyba nie leży po stornie dostawcy bo to samo jest na netii i na tesacie na dwóch rożnych routerach. Teraz też zauważyłem, że na internet explorerze net śmiga o niebo lepiej i problem właściwie nie występuję. Pytanie czemu? Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Teraz też zauważyłem, że na internet explorerze net śmiga o niebo lepiej i problem właściwie nie występuję. Pytanie czemu? Odpowiedź: logika firmy M$. Tej mianowicie firmie nie udało się jeszcze nigdy (no może trochę Win7) to, by ich OS działał poprawnie po jego nowym wprowadzeniu na rynek. Zaś z drugiej strony patrząc, gdyby ta firma robiła wszystko poprawnie, do bezrobocie na całym świecie by bardzo wzrosło a i tego pięknego forum by pewnie nie było. Odnośnik do komentarza
szkatula Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Doczytałem się, że problem występuję w nowych samsungach. Wywaliłem Samsung support manager i o dziwo wszystko zaczęło działać. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Dzięki za Feedback! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi