nalepek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Cześć, czy mógłbym prosić o zerknięcie na logi? Mam wrażenie, że mi ostatnio laptop dość mocno zamula, tzn. ładuje się dłużej, czasem jak coś z Office'a otworze to mocno myśli zanim coś zrobi, ogólnie nie wiem czy to może wina dość mocno zawalonego już dysku czy gdzieś jest coś co może mi bruździć. Dodatkowo, czy jakieś te wszystkie usługi Samsunga są potrzebne!? Wydaje mi się, że spokojnie mógłbym je wywalić? Podrzucam pliki z OTL Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Masz OTL w starszej wersji: OTL by OldTimer - Version 3.2.57.0 Folder = F:\Instalki\Narzędzia usuwające Tego programu nie chomikuje się na dysku.Pobierz nową wersję OTL,3.2.69.0 Tak poza tym,odinstaluj na próbę ESET-a i zobacz czy komputer chodzi żwawiej. Edytowane 7 Marca 2013 przez picasso 7.03.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi