DawidS28 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To zgłoś do Orange chęć wymiany LIvebox. Odnośnik do komentarza
pejtrik Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 a jak im to udowodnie ze jest wadliwy? Pewnie mi powiedza ze jest to dopuszczalne itp itd.. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jeżeli problem występuje zarówno po WiFi, jak i po kablu, to problemem jest Livebox lub linia telefoniczna. I jedno, i drugie jest własnością Orange/TP. To chyba wystarczy do zgłoszenia problemu. Odnośnik do komentarza
pejtrik Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 nie wiem co sie stalo ale nagle sam z siebie ping zniknal. Czasami tylko skoczy na chwile. Ale wkurza mnie to ze brat wejdzie tylko na youtube powiedzmy i zacznie cos buforowac to mam 2k pinga, wczesniej tak nie bylo. No ale wazne ze juz sobie nie skacze z niewiadomych przyczyn Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ok. W takim razie temat zamykamy? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi