arturo91 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam Czy ktoś mogłby mi napisac jakie sterowniki nalezy zainstalowac po instalacji systemu Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 jakie sterowniki nalezy zainstalowac po instalacji systemu 1. To jest komputer stacjonarny czy laptop?Jeżeli stacjonarny to powinieneś mieć płytę ze sterownikami,instalujesz wszystkie oprócz zbędnych programów. 2. Jaki system? 3. Jeśli nie masz płytki to podaj informacje z hWiNFO: http://www.hwinfo.com/ . Odnośnik do komentarza
arturo91 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Laptop Asus K52Jc. Mam dwie karty graficzne tzn Intel no i GeForce 310M. System Win 7 32 bit Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Sam instalowałeś system za pomocą płyty instalacyjnej Windows,czy użyłeś Recovery? Recovery zwykle mają już zintegrowane wszystkie sterowniki. Odnośnik do komentarza
arturo91 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Jeszcze nic nie instalowałem bo czekam na sterowniki ktore bede musiał zainstaowac A windows bedzie z płytki Oryginalny ^^ Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Laptop był z systemem? Nie masz partycji Recovery? Jeśli masz ją, pamiętaj,aby jej nie kasować,może się przydać w przyszłości. Sterowniki są w Internecie,wystarczy wpisać swój model laptopa to chyba te: http://pl.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K52JC/#download ,nie wiem,nie podałeś pełnej specyfikacji laptopa,tj.procesora,ilość ram,dysk itp. Odnośnik do komentarza
arturo91 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nalezy zainstalowac wszystkie ? No a z Intel co pobrac ? Laptop bez systemu. Odnośnik do komentarza
nitro07 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Wystarczy, że z linku podanego przez diox-a wybierzesz jaki system operacyjny masz zamiar zainstalować i zostanie wyświetlona lista wszystkich dostępnych sterowników. Zazwyczaj Windows ma już wbudowaną większość sterowników, wystarczy doinstalować brakujące, jakie? to będziesz mógł sprawdzić dopiero po przeprowadzeniu instalacji. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi