majczak71 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Od wczoraj wyskakuje mi błąd 324, czyli mam tak samo, nie mogę otworzyc stron, dzieje sie to gdy chce otworzyć facebook'a. Skanowałem przez OTL. Proszę o pomoc. Oto załączone pliki: Extras Extras.Txt OLT OTL.Txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Proszę o zapoznanie się z regulaminem działu Sieci i zamieszczenie wymaganych nim raportów, czyli Net-log i link do wyników z ICSI Netalyzr: https://www.fixitpc.pl/forum-44/announcement-11-wazne-zasady-obowiazujace-w-dziale-sieci/ Temat wydzielam w osobny. Odnośnik do komentarza
majczak71 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Przepraszam. Jestem nowy i próbuje sie połapać w Twoim regulaminie . dołączam plik z raportem z Net-log: net-log.txt raport z ICSI Netalyzr: http://n2.netalyzr.i...-c4ff-4b2e-98f0 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Start -> Programy -> Akcesoria -> prawym na: Wiersz polecenia -> Uruchom jako administrator. W otwartym oknie wpisz komendy: netsh int ip set int 11 mtu=1480 netsh int ip set int 12 mtu=1480 netsh int ip set int 18 mtu=1480 Po ich wykonaniu uruchom ponownie komputer. Odnośnik do komentarza
majczak71 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Wszystko by było ok, gdybym miał Folder Akcesoria w Menu Start, nie moge go znaleść. Folder Akcesoria znalazłem. Brak Wiersz Polecenia. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Jesteś absolutnie pewien, że nie masz czegoś takiego: http://g1.pcworld.pl/news/3/2/32181 Odnośnik do komentarza
majczak71 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Mam, tylko, już znalazłem, ale nie moge tego otworzyć jako administrator, wchodząc z pozycji Menu Start->Wszystkie programy->Akcesoria, nie mogę nic uruchomic jako Administrator Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ale dlaczego? Proszę, staraj się opisywać swoje problemy dokładniej. Jest jakiś komunikat błędu? Prosi o podanie hasła, którego nie znasz? Nie ma w ogóle takiej opcji? Odnośnik do komentarza
majczak71 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 nie ma w ogóle takiej opcji, przyciskając prawym przyciskiem mam tylko Właściwości, ale dotyczące ustawień wyglądu Menu Start, nie dotyczące danej aplikacji tylko takie coś: Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 To kliknij prawym w napis Wiersz polecenia, a nie gdzieś w tło. Odnośnik do komentarza
majczak71 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 juz to robiłem, klikam ok, klikając lewym otwieram Wiersz polecenia, ale nie jako Admin, klikając lewym nie otwiera sie nic, zaznaczam że myszka jest ok. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Inaczej. Nie chce mi się już domyślać, dlaczego coś u Ciebie nie działa, bo nagle się okazuje, że działa. Jak spojrzysz wyżej, to co chwilę tak jest. Otwórz Notatnik, wklej w nim powyższe komendy, wybierz Plik -> Zapisz jako, ustaw Zapisz jako typ na Wszystkie pliki (*.*), ustaw docelową lokalizację i nazwę FIX.BAT (uwaga na rozszerzenie). Potem przejdź do wybranego miejsca, odszukaj plik, prawym na niego -> Uruchom jako administrator. Potem restart komputera. Masz w Winsock macki dodane przez F-Secure, które mogą, choć nie muszą, powodować jakieś problemy. Sprawdź najpierw to. Odnośnik do komentarza
majczak71 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Dzięki za pomoc. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez DawidS28 Ok, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi