dkp21 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam. Spotkał mnie dziś wieczorem następujący problem: otóż nie mogłam się zalogować do facebooka przez moją przeglądarkę (Google Chrome Wersja 24.0.1312.56 m). Przez Internet Explorer i Operę (którą na szybkości zainstalowałam, żeby sprawdzić, czy będzie ten sam problem) - udawało się tylko za pierwszym razem, po czym po próbie wykonania jakiejkolwiek akcji, mijało trochę czasu i wychodził ten sam błąd, a mianowicie: Błąd 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Serwer zakończył połączenie bez wysyłania jakichkolwiek danych. (nieco inaczej tytułowany w każdej z przeglądarek, to cytat z Chrome'a). Pozostałe strony, komunikatory i inne internetowe cuda działają bez zarzutu. Co próbowałam zrobić? (w kolejności) 1) restart modemu i połączenia 2) przywracanie systemu (do dnia wczorajszego, w sensie do niedzieli) 3) odinstalowanie, usunięcie wszystkich danych przeglądarki i instalacja ponowna 4) skan Avastem i Malwarebytes Anti-Malware (nawet coś znalazł, więc szybko to wywaliłam) Przepraszam za brak profesjonalnego słownictwa, ale jestem totalnie zielona w temacie... Z góry wielkie dzięks za odpowiedź Odnośnik do komentarza
dkp21 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 okej, problem rozwiązany, wystarczyło zmienić mtu proszę o usunięcie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi