kosmaty69 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Witam. Mój problem zaczął się 2 dni temu kiedy to podłączyłem internet pod nowego ( używanego pc ). Programy pokazują download na pozaiomie 3mb/s jednak czasem stronka typu wp.pl wczytuje się 2 minuty, co jest dziwne, ponieważ gdy korzystałem z laptopa strona ładwała się w 3 sekundy. Korzystam z radiówki, najbliższy nadajnik jest ok.1km od domu. W grach, etc internet działa normalnie tylko strony zamulają. Czasem mam tak że strona sie ładuje pare sekund czasem pare minut :/ Charakterystyka jednostki CPU : Intel Core 2 Duo e7400 2,8GHz GPU : ASUS GTS450 1024MB / DDR 5 MOBO : GIGABYTE GA-945GCMX-S2 RAM : 2GB Goodram 800MHz HDD : 160GB WD Napęd : LG ATA PSU : AeroCool 450 - VP Dodaję raport z Net-Log Proszę powiedzieć co będzię jeszcze potrzebne. Edit: Poprawiłem Net log net-log.txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Daj raport z Net-log (w postaci załącznika do posta) oraz wyniki ICSI Netalyzr (link do nich): https://www.fixitpc.pl/forum-44/announcement-11-wazne-zasady-obowiazujace-w-dziale-sieci/ Odnośnik do komentarza
kosmaty69 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nie mogę zainstalować wtyczki do javy by uzyć ICSI nie wiem czemu Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Podaj jeszcze logi z OTL: https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/page__p__324?do=findComment&comment=324 . Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Znasz proces PMB.exe? Kojarzy mi się z grą LoL, ale nie jestem pewien. Rozwija dużo dziwnych połączeń, których nie chcemy. Witam. Mój problem zaczął się 2 dni temu kiedy to podłączyłem internet pod nowego ( używanego pc ). Wcześniej miałeś podłączony Internet do innego komputera i działało? Odnośnik do komentarza
kosmaty69 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Bo ja gram w LoL'a Wcześniej ten sam net, był podłączony tym samym kablem i działało normalnie, naprzykład teraz jak pc chodzi już 3h strony chodzą normalnie, ale jak włącze pc i jest tak jakby zimny to ładują się po 2minuty... Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Co z OTL-em? Odnośnik do komentarza
kosmaty69 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Proszę bardzo. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Nie widzę żadnych nienormalnych wpisów w logu. Masz dostęp do konfiguracji routera? Poszukaj filtrowania na nim. Spróbuj na próbę wyłączyć Zaporę systemu Windows. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi