HaGi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Mam problem z windowsem 7. Pojawia się Blue Screen i resetuje system kiedy chcę np. otworzyć zdjęcie, lub skorzystać z jakiejś innej aplikacji systemowej. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane i proszę o pomoc. Mam zdjęcie zrobione aparatem bo screen'a zrobić nie mogłem. Dodam, że jestem zielony w tych sprawach i proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam HaGi. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Wejdź w tryb awaryjny. Odinstaluj z Menedżera Urządzeń odinstaluj sterowniki karty graficznej. Odnośnik do komentarza
HaGi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dziękuję za szybką odpowiedź. Zrobiłem tak jak napisałeś. To wszystko co mam zrobić? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Bsod pojawia się dalej? Jaki to lapek? Model nazwa? Odnośnik do komentarza
HaGi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Teraz mogę odpalić aplikacje systemowe bez pojawiania się Blue Screen'a. Laptop Asus F5M. Nie jest to może najnowszy i najlepszy model i może dlatego nie ma do niego sterowników do karty graficznej na stronie producenta przeznaczonych do win 7. Bez sterowników wszystko strasznie wolno działa i tnie się. Jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nie ma wsparcia dla tego modelu lapka dla systemu W7. I obawiam sie że sterowników nie znajdziesz. Stąd masz kłopoty. Najlepsze wyjście to zmienić system na XP lub Viste. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi